Міський Кубок з волейболу виграли найспритніші

15 Жовтня 2017, 17:20
6159

У неділю, 15 жовтня, на базі Рожищенського НВК №4 відбувся волейбольний турнір, присвячений Дню захисника України, під час якого розіграли міський Кубок з волейболу.

Турнір організований Рожищенською міською радою. Таке спортивне протистояння має на меті показати позитивний вплив спорту на здоровʼя та хорошу фізичну форму і заохотити молодь до активного відпочинку.


У волейбольному турнірі взяли участь 5 команд сформованих із представників Рожищенської ЦРЛ, освіти, Рожищенського ветеринарного коледжу, "Молодь Рожища" та підприємців району.

Традиційно турнір розпочався підняттям синьо-жовтого стяга та спільним виконанням Гімну України.


Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук подякував гравцям за активну участь у волейбольному турнірі та побажав, аби перемогли найсильніші, а всі інші отримали від гри максимум задоволення.


Гра була реально видовищною. Всі команди показували хороші результати, гарну підготовку та фізичну форму. Можна сказати, що з року в рік, волейболісти стають більш віртуозними.



Тож переможців довелося визначали у запеклих, напружених іграх. Хоча, у спорті без дружньої підтримки нікуди, тож чоловіки з різних команд підтримували один одного. І вдалі, і невдачі передачі - вболівальники зустрічали оплесками підтримки, а капітани команд помітно хвилювалися за своїх.

Майже п'ять годин «запеклого бою» і маємо переможців! Отож, «бронзу» виборола команда підприємців. «Срібло» – у руках представників Рожищенського коледжу.



Ну, а почесне перше, «золоте» місце та міський Кубок знову завоювали волейболісти зі стажем – представники Рожищенської ЦРЛ.

Цікаво, чи знайдуться нарешті ті, хто «відбере» Кубок з рук медичних працівників? На це питання, мабуть, отримаємо відповідь вже наступного року.






 

Коментарі
15 Жовтня 2017, 20:35
Участь в турнірі брало 5 команд: Рожищенська ЦРЛ, освіта, Рожищенський ветеринарний коледж, підприємці району та "Молодь Рожища"
15 Жовтня 2017, 20:55
Молодь сильно себе проявила зігравши з підприємцями 23:25 '21:25 з призерами цього разу бронзового ґатунку а постійно срібного
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024