Оштрафували чоловіка, який облаяв полісменів у Кременці

21 Вересня 2021, 16:21
Чоловік лаяв та шарпав полісменів за форму 1860
Чоловік лаяв та шарпав полісменів за форму

Суддя Рожищенського районного суду Інна Гармай розглянула матеріали, які надійшли від відділу поліцейської діяльності № 1 (Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який лаявся на працівників поліції.

Про це йдеться у постанові суду від 14 вересня.

3 липня о 21:59 підсудний у селі Кременець Копачівської громади ображав працівників поліції нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою та шарпав за формений одяг, чим вчинив злісну непокору їх законній вимозі припинити хуліганські дії під час виконання ними службових обов'язків.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнав. Пояснив, що перебував у стані алкогольного сп'яніння. Стало відомо, що він не працює, на утриманні має п'ятеро малолітніх дітей, за місцем проживання характеризується посередньо.

Суддя постановила визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 185 Адміністративного кодексу, і піддати його штрафу в 136 гривень. Також чоловік заплатить 454 гривні судового збору в дохід держави.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024