12 жовтня: гортаючи рожищенський календар

12 Жовтня 2017, 09:07
2819

12 жовтня День народження святкує депутат Рожищенської районної ради, член політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олександр Нікончук (на фото).

Щиро вітаємо іменинника та бажаємо завжди залишатися у піднесеному життєвому тонусі, життєрадісним та цілеспрямованим.

Нехай здійснюється задумане, а доля продовжує дарувати можливості для самореалізації, звершення нових задумів та планів. Бажаємо сонячної погоди духу, вірних та щирих друзів, радості від кожного дня,  міцного-міцного здоров’я та добра. 

Також сьогодні на ювілейну сходинку свого життя ступила заступник директора з навчально-виховної роботи Рожищенської ЗОШ №2 Лариса Свистунова.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Рожищенської ЗОШ №2 Лариса Свистунова
Заступник директора з навчально-виховної роботи Рожищенської ЗОШ №2 Лариса Свистунова

Щиро вітаємо Вас, Ларисо Олександрівно, з цим радісним днем! Бажаємо завжди залишатися на такій же позитивній хвилі,  на життя дивитися з усмішкою та оптимізмом, а думки спрямовувати лише на світлі помисли, адже вони мають здатність матеріалізуватися.

Нехай добро, злагода та взаєморозуміння панує і у родині, і у колективі. Бажаємо невичерпного джерела енергії, сили, натхнення та творчої наснаги. Здійснення усіх задумів та планів, креативних ідей та, найголовніше, душевного спокою, гармонії та блиску в очах – це перша ознака жіночого щастя. Божого Вам благословіння та міцного здоров’я  на многая літа!

День Ангела святкує: Олександр.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Преподобного Киріака, пустельника; Преподобного Феофана Милостивого.

12 жовтня святкують: Всесвітній день зору, Всесвітній день боротьби з артритом.

Погода: Сьогодні очікується плюс 16–12 °C, переважно без опадів, туман, помірний вітер. 

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам'ять преподобного Киріака, відлюдника. У народі цей день називався Плакальницею. 12 жовтня можливий перший снігопад. Часто застилали землю сирі тумани. Погода цього дня прогнозувала погоду на 2 березня: якщо день був сонячний, то слід очікувати сонячного початку весни.

Коментарі
13 Жовтня 2017, 00:16
Вітаю Саша..Успіхів в нелегкій праці...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024