У Рожищенській міській раді відбудуться засідання трьох комісій

13 Вересня 2021, 17:39
Рожищенська міська рада 2024
Рожищенська міська рада
 

Відбудуться засідання трьох постійних комісій Рожищенської міської ради.

Про це інформують на сайті Рожищенської міської ради.

Засідання проходитимуть у залі засідань міської ради за адресою: м. Рожище, вул. Незалежності, 60.

У вівторок, 14 вересня, о 09:00  розпочнеться засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій.

У середу, 15 вересня, о 09:00 – засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою, енергозбереження та транспорту, будівництва та архітектури.

У четвер, 16 вересня, о 10:00 – засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики.

 

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій

 

1. Про порядок денний засідання постійної комісії.

2. Про затвердження Програми фінансової підтримки в наданні послуг з медичних оглядів призовників, допризовників та військовозобов'язаних, що надаються комунальним підприємством "Рожищенська багатопрофільна лікарня" Рожищенської міської ради на 2021 рік.

3. Про внесення змін до Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Підприємства житлово-комунального господарства Рожищенського району Волинської області та комунального підприємства «Дубищенське житлово-комунальне господарство» на 2021 рік.

4. Про внесення змін до Програми розвитку систем теплопостачання Підприємства житлово-комунального господарства Рожищенського району Волинської області та комунального підприємства «Дубищенське житлово-комунальне господарство» на 2021 рік.

5. Про внесення змін до Програми «Благоустрій Рожищенської територіальної громади» на 2021 рік.

6. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки  комунальних підприємств Рожищенської міської ради на 2021 рік.

7. Про внесення змін до Програми підтримки та збереження об’єктів і майна комунальної власності Рожищенської територіальної громади на 2021 рік.

8. Про внесення змін до рішення міської ради від 10.12.2020 №1/8 «Про затвердження структури, загальної чисельності працівників апарату Рожищенської міської  ради та її виконавчого комітету, інших її виконавчих органів».

9. Про внесення змін до рішення міської ради від 26 березня 2021 року 6/14  «Про затвердження структури та граничної  чисельності штатних одиниць Комунальної установи «Трудовий архів» Рожищенської міської ради».

10. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 3/17 «Про бюджет Рожищенської територіальної громади на 2021 рік».

11. Про затвердження Статуту Рожищенської територіальної громади.

12. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости у Рожищенській територіальній громаді.         

13. Про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період.

14. Різне.

 

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою, енергозбереження та транспорту, будівництва та архітектури

 

1. Про порядок денний засідання постійної комісії.

2. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва індивідуального житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами по вул. Драгоманова, 10-А в м. Рожище.

3. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва храму та церковних споруд по вул. Ковельська в с. Переспа.

4. Про внесення змін до рішення міської ради № 7/29 від 13.05.2021 «Про передачу майна в оперативне управління з постановкою на баланс КНП «Рожищенський центр первинної медико – санітарної допомоги» Рожищенської міської ради».

5. Про надання в тимчасове користування Луцькій районній державній адміністрації частину приміщення для облаштування віддаленого робочого місця працівника архівного відділу.

6. Про передачу житлових будинків на баланс Підприємства житлово-комунального господарства Рожищенської міської ради.

7. Про намір передачі майна в оренду через аукціон та включення його до Переліку першого типу.

8. Про клопотання щодо розгляду заяв від фізичних осіб Бойко І.В., Луцюк С.О., Туз О.А. та ФОП Веремчук Л.А. щодо продовження договорів оренди. 

9. Про внесення змін до Програми розвитку водопровідно-каналізаційного господарства Підприємства житлово-комунального господарства Рожищенського району Волинської області та комунального підприємства «Дубищенське житлово-комунальне господарство» на 2021 рік.

10. Про внесення змін до Програми розвитку систем теплопостачання Підприємства житлово-комунального господарства Рожищенського району Волинської області та комунального підприємства «Дубищенське житлово-комунальне господарство» на 2021 рік.

11. Про внесення змін до Програми «Благоустрій Рожищенської територіальної громади» на 2021 рік.

12. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки  комунальних підприємств Рожищенської міської ради на 2021 рік.

13. Про внесення змін до Програми підтримки та збереження об’єктів і майна комунальної власності Рожищенської територіальної громади на 2021 рік.

14. Про затвердження Статуту Рожищенської територіальної громади.

15. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости у Рожищенській територіальній громаді.

16. Різне.

 

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики

 

1. Про порядок денний засідання постійної комісії.

2. Про хід підготовки закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року.

3. Про стан розвитку олімпійських та неолімпійських видів спорту на території громади.

4. Про внесення змін до рішення Рожищенської міської ради від 26 березня 2021 року № 6/18 «Про перейменування Рожищенського районного інклюзивно-ресурсного центру та затвердження Статуту у новій редакції».

5. Про затвердження Положення про Комунальну установу «Трудовий архів» Рожищенської міської ради у новій редакції.

6. Про внесення змін до рішення міської ради від 26 березня 2021 року 6/14  «Про затвердження структури та граничної  чисельності штатних одиниць Комунальної установи «Трудовий архів» Рожищенської міської ради».

7. Про внесення змін до рішення міської ради від 10.12.2020 №1/8 «Про затвердження структури, загальної чисельності працівників апарату Рожищенської міської  ради та її виконавчого комітету, інших її виконавчих органів».

8. Про затвердження зразків знаків розпізнавання, форменого одягу і норм забезпечення речовим майном старшого інспектора Рожищенської міської ради.

9. Про затвердження Програми фінансової підтримки в наданні послуг з медичних оглядів призовників, допризовників та військовозобов'язаних, що надаються комунальним підприємством "Рожищенська багатопрофільна лікарня" Рожищенської міської ради на 2021 рік.

10. Про затвердження Статуту Рожищенської територіальної громади.

11. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Рожище» (посмертно).

12. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости у Рожищенській територіальній громаді.

13. Різне.

Коментарі
14 Вересня 2021, 08:17
Треба зменшити зарплату меру Поліщуку скоротити заступника Лясковського і штат бездєльників міськ,ради та виконкому
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024