Вчителі Рожищенської громади взяли участь у спартакіаді

13 Вересня 2021, 17:32
Вчителі Рожищенської громади взяли участь у спартакіаді 1750
Вчителі Рожищенської громади взяли участь у спартакіаді
 

У Рожищі відбулася спартакіада серед вчителів громади.

Участь у спартакіаді взяло чотири команди працівників загальної середньої освіти з Рожища, Переспи, Топільна, Дубища. Про це інформують на сайті Рожищенської міської ради.

На центральному стадіонів міста з нагоди Дня фізичної культури і спорту провели турнір із міні-футболу та змагання з дартсу, армреслінгу, шашок, настільного тенісу.

Розпочалися змагання з шикування та підняття прапора Миколою Огородніком. Завітав на відкриття міський голова В'ячеслав Поліщук. Він привітав учасників із Днем фізичної культури і спорту та вручив кращим із кращих грамоти.

Так, за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в громаді, пропаганду здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури та спорту України грамотами відзначили Олексія БудчикаРадіона Вороб’яВасиля МиронюкаВадима НаконечногоВолодимира ШведаІгоря Шрая.

Після урочистої частини розпочалися спортивні змагання серед вчителів-фізкультурників. У настільному тенісі найкращий результат показали представники Рожищенської команди, трохи не вистачило до перемоги представникам Топільненської, а трійку призерів замкнули представники Переспівської.

У дартсі серед чоловіків І місце вибороли представники Переспівської команди, ІІ місце – з Рожищенської, ІІІ – з Дубищенської. Серед жінок І місце здобули спортсменки Дубищенської команди, ІІ – Рожищенської, представники Переспи й Топільного не взяли участь у цьому виді змагань.

Серед чоловіків у шашках І місце здобув учасник Топільненської команди, ІІ місце – Переспівської, ІІІ місце – Дубищенської. Серед жінок І місце – у Дубищенської команди, ІІ місце – в Рожищенської, представники Переспи й Топільного не взяли участь у цьому виді змагань.

В армреслінгу найсильнішим був учасник Переспівської команди, срібним призером – Топільненської, бронзовим – Рожищенської.

У турнірі з міні-футболу кубок здобула Топільненська команда, ІІ місце посіла Дубищенська, ІІІ місце – Рожищенська.

У загальному підсумку в спартакіаді золото отримала Рожищенська команда. Одного очка до перемоги не вистачило Дубищенській команді, трійку призерів замкнула Топільненська команда.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024