#Зробидоброза12годин»: більше 100 тис. грн перерахували благодійники сім'ї Катеринюків з Березолук

11 Жовтня 2017, 10:51
2356

27 вересня 2017 року Район.Рожище писав про сім'ю військовослужбовця Сергія Катеринюка з Березолук, у якої згорів будинок.

Ми просили небайдужих громадян допомогти сім'ї коштами. Як показав час - світ не без добрих людей. Рожищенці відразу почали надсилати гроші на картковий рахунок Сергія. Вже наступного дня після виходу публікації невідомий благодійник з Рожища перерахував 10 тис грн. Двадцять тисяч гривень виділила Березолуківська сільська рада. Згодом інформація про лихо, яке спіткало Катеринюків розлетілася далеко за межі Волинської області.

2 жовтня генеральний директор «12 каналу» Володимир Пащенко оголосив про початок флешмобу #Зробидоброза12годин. З того часу до нього приєдналися десятки людей, перераховуючи гроші, хто скільки може. Як відомо зі сторінок у соціальній мережі Facebook у флешмобі взяли участь й Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук, приватний підприємець Валерій Шварцкоп, Рожищенський районний військовий комісаріат Олег Алєксєєв з колегами. Для побратима кошти зібрали й члени Рожищенського районного об'єднання учасників АТО.

«Дуже вдячний всім, хто допомагає нам і коштами, і меблями, і речами, яких, до слова, вже дуже багато, - каже Сергій Катеринюк. - Наразі є вже більше 100 тисяч гривень, точніше записано вдома (Сергій під час розмови перебував у Київському госпіталі, - авт.). Ми вже придивилися будинок в Любчі, який коштує 240 тис грн. Добротне житло, просторе, є газ. І все це стало можливим завдяки людям. Щиро дякую всім!».

Нещодавно волонтери-самооборонівці з Рожища відвезли сім'ї Катеринюків зібрані рожищанами одяг, постіль, газову плитку, обігрівач.

Допомогти можна й сьогодні! Номер картки Сергія - 5168 7573 1558 5465 (Катеринюк Сергій Вікторович).

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024