Університет третього віку стартує в Рожищі

09 Жовтня 2017, 16:18
3559

10 жовтня 2017 року стартує навчання в Університеті ІІІ віку.

Про це інформує Рожищенський територіальний центр з надання соціальних послуг.

«Запрошуємо наших дорогих студентів на першу лекцію нового навчального семестру, яка відбудеться 10.10.17 у приміщенні Рожищенського районного Центру зайнятості о 14:00 год. Якщо Ви ще не студент нашого Університету, але маєте бажання спілкуватись в колі позитивних людей, чекаємо на Вас», - йдеться у повідомленні. 

Хто може стати студентом? - запитуєте ви. Кожен, кому за паспортом уже «далеко за…», але за станом духу – «мені цікаво, хочу знати, прагну розвиватися».

В Рожищенському університеті ІІІ віку традиційно функціонуватиме сім «факультетів»: факультет комунікаційних та інформаційних технологій, мистецький факультет, факультет основ медицини, основи духовної грамоти, соціально-психологічний факультет, соціально-правовий факультет та факультет основ агротехнології. Літні студенти матимуть змогу ознайомитися з цікавою і практичною інформацією від досвідчених професіоналів.

Виш, де викладачі молодші за студентів, а навчальна програма прогинається під учня, а не навпаки, ‒ це ще й атракційна можливість  відійти від буденщини, знайти нових друзів, розкрити свій потенціал. І головне – отримати відчуття повноти і задоволення від життя у літньому віці.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024