Анатолій Романюк: «Я чітко усвідомлюю ті виклики, проблеми і завдання, які стоять перед громадою у галузі освіти, медицини, соціальної та культурної сфери»

06 Жовтня 2017, 12:40
3685

3 жовтня 2017 року Копачівська сільська виборча комісія зареєструвала кандидатом на посаду сільського голови Копачівської ОТГ Рожищенського району Волині Анатолія Романюка, висунутого у кандидати Рожищенською районною організацією ВО «Свобода».

Про це повідомила прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

«Знаю Анатолія Романюка як чесну і справедливу людину. Він завжди переймався долями простих людей, допомагав селянам вирішувати їхні проблеми. Був активним учасником Революції Гідності, після початку російської агресії на Сході України активно допомагав у зборі допомоги бійцям російсько-української війни. Анатолій Павлович – достойний кандидат для громади, він завжди буде працювати з людьми і для людей», – характеризує кандидата депутат Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Сергій Сівак.

Серед пріоритетів кандидата на посаду сільського голови Копачівської ОТГ Анатолія Романюка – впровадження проектів енергозбереження і енергоефективності, створення сільськогосподарських кооперативів, розвиток та підтримка сімейних фермерських господарств, достатнє матеріально-технічне забезпечення праці селянина, належне соціальний захист людей праці. Це дасть змогу створити нові робочі місця, зберегти та примножити соціально-культурну інфраструктуру.

«Люди чекають змін, а вони не відбуваються. Для змін потрібні нові підходи, нові бачення, нові люди. Даючи згоду балотуватися на посаду сільського голови, я чітко усвідомлюю ті виклики, проблеми і завдання, які стоять перед громадою у галузі освіти, медицини, соціальної та культурної сфери. За час свого депутатства в районній раді я мав багато задумів, які через недолугу політику районного керівництва так і залишилися незреалізованими. Сподіваюся, з підтримкою громади вдасться зреалізувати їх на посаді сільського голови Копачівської ОТГ», – наголошує Анатолій Романюк.


Копачівська сільська виборча комісія зареєструвала також кандидатів у депутати Копачівської ОТГ від ВО «Свобода», які допомагатимуть Анатолію Романюку зреалізувати задумане.

Коментарі
06 Жовтня 2017, 16:29
Знаю Романюка особисто - нормальний чоловік, порядний і толковий, заслуговує на увагу. Знаю особиста Сівака - звертався як до депутата обласної ради, який закріплений за Рожищенським районом від ВО "Свобода" - не порядний, не тримає слова, на проблеми "виборців" йому байдуже.
06 Жовтня 2017, 18:14
який Сівак такий і Романюк.
06 Жовтня 2017, 18:19
"закріплений за Рожищенським районом від ВО "Свобода"" - а звідки така інформація? На сайті облради не бачив, тай якщо автор коменту пише слово виборців у лапках, то кого ж він мав на увазі в переносному значенні?
06 Жовтня 2017, 18:27
шкода що такі неуки лізуть у владу
06 Жовтня 2017, 18:34
Перед "що" треба ставити кому)))
06 Жовтня 2017, 19:06
Сергій Сівак та Анатолій Романюк - це два романтики, люди, які в політиці так і не замарались брудом інтриг, підлості та обману. А ось коментатор "Віталій" мабуть не наділений такими рисами, крутиться поруч з ними, заздрить і "цвиркає жовчю" власної ненависті.
06 Жовтня 2017, 19:34
Закріплений за Рожищенським районом як депутат Волинської обласної ради обласною організацією ВО &quot;Свобода&quot;, на сайті облради такої інформації може і не бути, закріпляла-розкріпляла обласна партійна структура, така інформація була донесена від одного із помічників нардепа від ВО &quot;Свобода&quot;. Перший момент. Далі - я нікого брудом тут не поливав, не планував цього робити і не робитиму. Я лиш висвітлив ситуацію, яка мала місце в житті і яка сформувала таку думку про депутата. Якщо Романюк порядний та відповідальний - я так і написав, якщо Сівак не такий - то чого лукавити? В чому жовч? Чому заздрити? Чужому життю? У кожного воно своє. Чужій романтиці? у кожного вона своя. Що ж стосується лапок... То, виходячи із ситуації, в якій Сівак нічим не допоміг, окрім обіцянок, то так, для даного депутата виборці в лапках... <br/>P.S. Пишу, панове, під своїм ім&quot;ям. А Вам слабо?))
06 Жовтня 2017, 23:31
Знаю його дуже добре.Повірте не має там нічого доброго,просто карєріст.Хай краще дітей в школі навчає разом зі своєм друганом Нікончуком.
06 Жовтня 2017, 23:53
До Романюка. Ви учитель,але на більше Ви не потяните!
07 Жовтня 2017, 00:38
Знаю Романюка дуже добре. Дійсно гарний кандидат. <br/>До Віталія: а що Сівак типу “сматрящій”,як на зоні?
07 Жовтня 2017, 03:36
Не знаю жодного з кандидатів на посаду сільського голови, але всі вони віком від 45 років і старші. На жаль, немає молоді. І в цьому проблема розвитку та процвітання, особливо в селах. <br/>Головою ОТГ має бути молода людина. Але не просто молода. Це має бути розумний, харизматичний, ентузіастичний, високоінтелектуальний лідер. Лідер, який знайде методи фінансування сіл, оновлення застарілого обладнання, залучення інвестицій, створення робочих місць, запровадження туризму і т.д. і т.п.<br/>Прослідковуючи за новинами району, я бачу такого лідера в особі Сергія Янішевського. Тому, дорогі селяни, просіть, заохочуйте, пропонуйте, обирайте молодь та інтелект. За такими людьми майбутнє!!! А старші нехай допомагають молоді мудрими порадами.
07 Жовтня 2017, 10:52
Я з вами повністю згідний. Дайте нормальну з.п. і молодь піде.
07 Жовтня 2017, 14:15
андрій, не літай в облаках. такі як ти і романюк - роблять революції, а далі додому до циці.. а такі як хведчак і солтис - обираються головами і крутять бабло. іншого, на жаль, не дано.. поки.. надіюся, що поки..
07 Жовтня 2017, 14:26
Романюк вчитель, чесний, порядний, скромний. Прикро коли люди пишучи коменарі не розуміючи значення слів. Прикро, що в нашій державі цінують не розум, чесність, порядність, а підкупи, обман, обіцянки. Формувати стратегію розвитку громади, області, країни повинна справжня інтелігенція,а не бариги, злодії та пристосуванці. Як обираєм так і маєм.
07 Жовтня 2017, 15:29
Повеістю з Вами згіднв, що на прсаду має йти молода людина, яка не жила при совєтах, не приспособлювалася до влади і не міняла шапку. Знаю всіх кандидатів і з впевненістю можу сказати - жоден з них на посаду голови не то що &quot;не тягне&quot;, а навіть соромно було б про це думати. Люди, ви свій вік бачили? Ви не той формат, щоб будувати нову Україну! Зовсім не той. Підтримую Андрія, в нас в Копачівці є така людина - це однозначно Сергій. Але, Андрію, скільки б ми не мріяли, такі які йдуть на голову громади кандидати, змігали б Сергія з багнюкою. В них немає ні честі ні гідності в передвиборчій гонитві. І як завжди переможе той, хто має більше грошей, а не розуму.
07 Жовтня 2017, 18:31
Романюк не може диктант дітям прочитати.А от обгадити когось прикриваючись Нікончуком це він вміє.З нього вчитель ніякий,а голова громади і повтім.
07 Жовтня 2017, 21:20
Зрештою працюючи в освіті він дуже категорично настроєний проти методичного кабінету разом зі своєм однопартійцем свободівцем Нікончуком.Людина яка стільки років пропрацювала в освіті повинна глибоко знати яку роботу виконують методисти нашого району,де вже і так пройшло суттєве скорочення.Як то говориться сам своїх топить.Ще можна Нікончукові так собі простити ті бурхливі емоціі на рахунок методкабінету,бо людина взагалі не розуміється в освіті-це точно,а пан Романюк Це взагалі ми вас не розумієм з таким підходом.Це повний абсурд вчителю.
07 Жовтня 2017, 22:16
Це не вчитель і не абсурд а злодій. Коли весною відбувається заготівля березового соку то він після уроків приїзджає своїм автомобілем і забирає весь сік підряд. Анатолій Павлович тебе вже копачівські люди за це прокляли. Тому що сік заготовляють не тільки твої учні але і люди похилого віку.
07 Жовтня 2017, 22:41
А ви запитайте якою машиною він то підіжає,це ж автомобіль в подарок партійний,от і все
08 Жовтня 2017, 00:08
Як я багато дізналася про Романюка. А корчить з себе святого. Ніби він старостою в церкві і т. д.
08 Жовтня 2017, 01:32
Може в лісі чиїсь гриби зібрав. А в маршрутці місце недав. Огого ойойой!!! Ото аргументи. Куди такому на голову ОТГ.
08 Жовтня 2017, 02:26
Хто не дає молоді балотуватися на сільського голову?
08 Жовтня 2017, 02:28
Люди заспокойтеся. Не подобається Вам кандидатура Романюка, то голосуйте за інших. Тільки негативом обливатися вмієте.
08 Жовтня 2017, 02:28
Люди заспокойтеся. Не подобається Вам кандидатура Романюка, то голосуйте за інших. Тільки негативом обливатися вмієте.
08 Жовтня 2017, 02:54
Анатолій Павлович краде березовий сік))) ще щось смішніше придумаєте??? Таке враження що в Копачівці одні фантазьори живуть... От вам і треба нормальний чоловік щоб на землю опустив.
08 Жовтня 2017, 12:08
Громаді потрібен обранець, а не ставленик влади. Анатолій Павлович успіхів!!!
08 Жовтня 2017, 21:50
Це є запроданці Більше коментувати тут нічого. Романюк і його колега Нікончук !!!!!!!!
09 Жовтня 2017, 02:11
Не раз з Романюком мав справи..людина слова яка хоче своїй громаді краще..А те що їздить на розбитій таврії ..чи краде березовий сік)))Бажаю щоб в моїй країні усі голови отг мали такий безглуздий компромат...))Буду голосувати за нього...Ви подивіться на компромати інших ..це квіточки...
09 Жовтня 2017, 15:04
Романюк - хоч і вчитель і ніфіга не господарник, але краще ніж ці всі бариги, які балатуються, ви подивіться на їхні обличчя там жир скипає на них.
09 Жовтня 2017, 15:25
Ти на себе в люстерко коли дивився.
20 Жовтня 2017, 19:17
Голос віддам за Романюка!!!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024