На луцькому вокзалі неадеквати, які їхали в Рожище, влаштували масову бійку

05 Жовтня 2017, 17:00
8523

На пероні луцького залізничного вокзалу у четвер, 5 жовтня, відбулась масова бійка за участі пасажирів потягу Ковель – Москва.

За словами очевидців, декілька хлопців стояли на пероні та чекали потяг. До них причепилась компанія молодиків, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Через деякий час у хід пішли кулаки, розповідає ВолиньPost.

Постраждалі хлопці викликали працівників патрульної поліції. Нападники у свою чергу почали втікати. Дехто з них заскочив у потяг Ковель – Москва. Однак поліцейські встигли їх затримати.

Біля залізничного вокзалу зібралось багато «глядачів». Поки працівники патрульної поліції намагались посадити в машину одного з «найактивніших» нападників, навколо бігала його нетвереза дружина та погрожувала всім розправою. За її словами, поліцейські не мають права зачіпати її чоловіка, адже він ні в чому не винен.

Чоловік у свою чергу також не скупився на лайливі слова як у бік патрульних, так і в бік хлопця, якого нещодавно бив.

У постраждалого хлопця – порвана куртка. Він розповідав, що поки він разом із друзями чекав потяг, до них причепились нетверезі хулігани, а через деякий час полізли з кулаками. Він і викликав поліцію. Також правоохоронців викликав працівник залізничного вокзалу.

«В оцих двох, що забрала поліція, були квиточки на потяг з Луцька до Рожища. Вони в неадекватному стані, випивші. Стояла збоку компанія, і вони до них причепились, що ті на них не так дивляться. Побили хлопцю окуляри, порвали куртку. Вони зараз їдуть писати заяву. Жінка, яка з ними була, також скакала битись. Били хлопців. Я викликав поліцію. Їх знімали з потяга. Якби вони до Рожищ їхали, то ще б вагона рознесли, вони ж у неадекватному стані», – розповів чоловік.





 

Коментарі
05 Жовтня 2017, 20:24
Ти бовд..р почитай текст.
05 Жовтня 2017, 20:25
Чучело саме не читає, а когось вчить.
05 Жовтня 2017, 20:28
да "розумних калік" у рожищі повно. І воно буде вічно стукати по клаві шукаючи чужі помилки і не бачачи що перетворюється на гниду, яку треба видалити з суспільства. То шо умніку, чи умніца підняла свою самооціночку?
05 Жовтня 2017, 20:33
Ульот, ржу нє магу)))))))))
05 Жовтня 2017, 20:41
Не перенапрягайся, навчися читати, висповідайся і тоді виймай руки з одного місця та вчи інших)))))))))
05 Жовтня 2017, 20:41
Відробляти гроші Степана Петровича непросто. І пізно лягати і рано вставати і коменти небажані видаляти. Та одних коментів від різних імен скільки треба натарабанити . Так Ірино.
05 Жовтня 2017, 20:47
хто такий Степан Петрович?
05 Жовтня 2017, 20:51
Це називається "в'юн на пательні" - не знає що сказати, аби викручуватися і когось обісрати
05 Жовтня 2017, 21:01
В чому проблема? І хто такий Степан Петрович?
05 Жовтня 2017, 23:00
Що не дає? Бо тільки людина в стані глибокого недотраху, може сублімувати енергію в напрямку ви@@@@ мозку іншим. Це ж треба настільки бути зайвим в цьому світі, щоб самостверджуватися аналізуючи напрямок руху потяга, чи то наслідки тиску сперми на голову.
05 Жовтня 2017, 23:02
Поїзд Ковель - Москва відправляється від залізничної станції Ковель і прямує до Москви. Будучи в Луцьку, він УЖЕ ПРОЇХАВ Рожище. Пункт відправлення - місто Ковель. Пункт прибуття - місто Москва. По назві поїзда &quot;Ковель - Москва&quot; - перше &quot;слово&quot; - пункт відправлення, &quot;друге&quot; слово&quot; - пункт призначення. Що тут не зрозумілого? Тобто по статті &quot;КАЗУС&quot; - &quot;планували&quot; їхати до Рожищ тим поїздом, який УЖЕ ПРОЇХАВ Рожище, що не є можливим. Це варто розуміти. В даному ж випадку цього інциденту мабуть мав би бути поїзд Москва - Ковель. Це, можливо і дрібниці... Хоча, з дрібниць складаються великі... Додумайте самі, що великі...)) <br/>P.S. Вперед, &quot;опоненти&quot;, до клавіатури!))
05 Жовтня 2017, 23:25
«В оцих двох, що забрала поліція, були квиточки на потяг з Луцька до Рожища. Вони в неадекватному стані, випивші. Стояла збоку компанія, і вони до них причепились, що ті на них не так дивляться. Побили хлопцю окуляри, порвали куртку. Вони зараз їдуть писати заяву. Жінка, яка з ними була, також скакала битись. Били хлопців. Я викликав поліцію. Їх знімали з потяга. Якби вони до Рожищ їхали, то ще б вагона рознесли, вони ж у неадекватному стані», – розповів чоловік.<br/>Розкла потягів з Луцька до Рожища запостити чи ви самі скудним розумом зможете знайти?
05 Жовтня 2017, 23:41
Кому не ясно, що мав йти потяг на Ковель? Який і мав везти неадекватів з Луцька до Рожища. Бо як пише розумник, Московським вони б не їхали бо то не електричка
05 Жовтня 2017, 23:44
Є така секта &quot;свідки єгови&quot; і так щиро вони розказуюиь і трактують БІБЛІЮ, як і ви свою роботу робите заказушну. Та коли запитаєш них особливо молодих хто такий Арій то вони чогось нитяться і кажуть, НЕНАЇМ. Так і ви НЕНАЇМ хто нам платить.
06 Жовтня 2017, 00:12
А де написано, що в хуліганів були квитки до Рожища саме на потяг Ковель-Москва??? Де таке написано??? Може потяг на який вони взяли квитки мав прибувати через дві години. Чел, намагаючись втекти, вскочив в потяг Ковель-Москва! Але то не означає, що він мав ним їхати в Рожище. Може то пацанчики, яким дісталося чекали відправки вищеназваного потяга. Ну а вони в Рожище не збиралися. Іди вже в ванну і використай праву руку за призначенням, може за одно і в голові проясніє.
06 Жовтня 2017, 00:37
О пішли коментарі !!!! Гидота, фу-уу бридко читати !!! Мені за вас встидно..... одна пустота.... Ото глобальні проблеми вирішують &quot;.... куди чи звідки їхав поїзд і чи можна було неадекватним особам добратися цим поїздом до Рожищ ???&quot;
06 Жовтня 2017, 01:15
Не читайте)))
06 Жовтня 2017, 07:47
Люди ,а хто знає цих особ?Вони дійсно з Рожищ?
06 Жовтня 2017, 07:47
Люди ,а хто знає цих особ?Вони дійсно з Рожищ?
06 Жовтня 2017, 12:17
Я не знаю скільки міліграм того мозку треба мати і в якому замороженому стані, щоб розвести такий срач через той поїзд??!! Я не виділяють себе надто розумною, але прочитавши статтю зразу зрозуміла, що ці хулігани мали квитки до Рожищ на зовсім інший поїзд, а Московського чекали хлопці, з якими зав'язався конфлікт... Що не ясно?????!! Хватить тупити і ображати один одного!!))))
06 Жовтня 2017, 14:56
&quot;На пероні луцького залізничного вокзалу у четвер, 5 жовтня, відбулась масова бійка за участі пасажирів потягу Ковель – Москва.&quot; - що не зрозуміло? Навчіться грамоти, панове домекрати!
06 Жовтня 2017, 23:25
Конкретизуйте. Що ви хочете цим сказати? Це вже всі по кілька разів прочитали. Яку &quot;америку&quot; ви хочете відкрити?
07 Жовтня 2017, 03:09
Не важливо: поїзд &quot;Ковель-Москва&quot; чи &quot;Москва- Ковель&quot;. Важливо те, що Ірина хоче нас всіх познайомити із цими подіями і застерігає, щоб не попали під руку таким молодикам. Дякувати треба цій людині, а не обливати брудом. Один Мудрець сказав:&quot; Краще добрим на світі бути, поганого навкруги і так достатньо&quot;. Іринко, добра тобі, здоров'я тобі та твоїй родині, миру в домі, земних благ. Хороших, вдячних читачів та надійних друзів.
07 Жовтня 2017, 03:42
Доброта говорить правильно
07 Жовтня 2017, 13:04
Я незнаю хто з вас дурніший.. Найшли тему для суперечки
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром