Рожищани, що живуть біля залізничних шляхів, нарешті зможуть приватизувати ділянки?

26 Грудня 2015, 16:26
1464

Вчора, на сесії Рожищенської міської ради сьомого скликання, депутати ухвалили рішення провести інвентаризацію земель, які перебувають у постійному користуванні Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця». Раніше про це клопотали самі залізничники.

Річ у тім, що їм стало непосильно сплачувати за весь той масив землі на території міста (а це понад 50 гектарів), що фактично не використовується. З іншого боку, власники будинків, зведених поблизу залізничних шляхів, не можуть приватизувати земельні ділянки під житлом. Ймовірно, інвентаризація дозволить переглянути землекористування на користь рожищан.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на постійну комісію з питань депутатської діяльності й етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельної реформи, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Нагадаємо, до складу цієї комісії входить Антон Богдан (голова), Роман Патлашинський, Леонід Войтюк, Олександр Дулюк, Володимир Корнійчук, Володимир Кузьмич, Марія Мартинюк, Наталія Старикова та Віра Шварцкоп.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024