Рожище: прибрали територію майбутнього скверу «Борцям за волю та незалежність України»

04 Жовтня 2017, 15:20
4433

Разом можна і «гори вернути», і річку приборкати: хочеться щоб так думали всі рожищани.

Чимало містян звикли скаржитися на велику кількість проблем та недоліків у Рожищі. Але ніхто не згадує про свою пасивність у їх вирішенні.

У суботу, 30 вересня, на заклик міського голови В’ячеслава Поліщука прийти прибрати та зачистити майбутній сквер «Борцям за волю та незалежність України», відгукнулося небагато охочих. В основному демобілізовані військовослужбовці та самооборонівці, - йдеться на сторінці Рожищенської міської ради в соціальній мережі Faсebook.

«Ніщо так не об'єднує людей, як спільна праця, як бажання бути корисним. Ми жителі цього міста і нам не байдуже в якому стані воно знаходиться, попри всі нарікання зі сторони», - каже депутат Рожищенської міської ради Олександр Дулюк.

Засукавши рукави, спільно з усіма працював і міський голова. Визбирали каміння та рештки будматеріалів, провели планування площини, вивезли надлишок землі, підготовили територію до засівання трави навесні. З 10 до 18 години вдалося зробити дві сторони. Лишилося впорядкувати територію біля пандуса.

«Якщо можна зекономити бюджет міста на прибиранні, то чому б це не зробити?, - каже В’ячеслав Поліщук. - А взагалі, велика подяка всім, хто відгукнуся на добру справу, знайшов час у своєму графіку і був з громадою. А саме, депутату та членам ВО «Свобода» Олександру Дулюку, Володимиру Березовському, Сергію Шевчуку, керівникові «Варти порядку» Леоніду Войтюку, голові районного осередку Національний корпус Ірині Ющук, демобілізованим військовослужбовцям Миколі Свистаку з Копачівки, Дмитру Яроцькому, Олександру Дрильчуку, вчителеві Носачевичівської школи Ігорю Богунову, небайдужому рожищанину Андрію Рудчуку й трактористу з Дільниці благоустрою Миколі Осипчуку. Ці люди вкотре довели, що разом можна гори звернути».

Менше слів, більше діла і результат не забарився. Хоча й малими силами, але вдалося зробити великий обсяг роботи.




2

1

 

Коментарі
04 Жовтня 2017, 19:04
А де славнозвісні депутати ПАЛАМАР та НІКОНЧУК. Шо кишка тонка.
04 Жовтня 2017, 19:19
Що тут можна сказати, МОЛОДЦІ! Побільше таких людей.<br/><br/>P.S.: А деж тролі ау? можливо знову не так? <br/><br/>Ще раз молодці, але на майбутнє висвітлюйте такі заходи можливо ще хтось підтягнеться! <br/>Зразу видно люди вкладають працю і свій вільний час для свого рідного міста! МОЛОДЦІ!!!!! ЯК то кажуть &quot;а вам слабо&quot;
04 Жовтня 2017, 19:21
Молодці, очікуємо на довгожданну скульптуру у вигляді хреста в сквері, яка б підняла дух і настрій міста до небувалих висот
04 Жовтня 2017, 19:28
Шкода що таких людей у нас в місті обмаль. Хоча пару хлопців старались не для себе а для ВСІХ. Приєднуюсь до (Місцевго)-- Молодці!
04 Жовтня 2017, 19:30
Молодці,честь вам і хвала.Богунов І.В. у школі в Дубищах вже багато років не працює,але це не головне, добре,що все окультурили.
04 Жовтня 2017, 19:33
Був присутній на весіллі і бачив як пару чоловік працювали (дійсно парацювали). Почали десь об 10 і вийшовши з весілля було опів на першу вони ще &quot;пахали&quot;. Хоча кажуть, що люди бачили що працювали до 16 години. Якщо якась гн..да скаже, що це піар то нехай ій..... Красавці!
04 Жовтня 2017, 21:22
Складається враження, що в нас або населення поголовно безгамотне, або одна людина набиває собі ціну під різними ніками
05 Жовтня 2017, 02:07
Хлопці на чолі з міським головою молодці приємно,що ви є,але надалі було б добре щоб про такі задуми повідомляли заздалегідь і в соц.мережі фейсбук,візьміть будьласка до уваги прохання.кличте на Суботнік давайте команду особисто приєднався.В.Поліщук МОЛОДЕЦЬ!!!!
05 Жовтня 2017, 10:33
А чому не було місцевих депутатів???Де Моргун,де Потрапелюк,де решта балаболів?Моргун гроші випросив на лікарню-і на гриби,Потрапелюк уродство на місці майбутньої пам'ятки зробив-гроші в карман і на рибу.Як можна було допустити щоб в центрі міста був зроблений сквер в стилі заборного стовпчика???Як можна такий несмак зробити на головній площі ??Будівництво виграла людина,яка не має не те що будівельної ,а навіть технічної освіти.Потрап далеко піде.То не золото крадене скуповувати.Тут бариші більші.На черзі стадіон.Не здивуюсь якщо будівництво буде проводити фірма в якій Потрапелюк має інтерес.За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси-то оддасте((((
05 Жовтня 2017, 14:17
От чого в нас при владі один зброд? Рєшали-зброд, патріоти-зброд? <br/>Чому тут одне гімно пробивається на верхи? Розумію, що система гнила, совкова спадщина і тд., але як можна вже стільки поколінь терпіти це все і не перестроїти на новий лад, тим більше приклади вже готові є-бери і роби. Ні, в нас особливий шлях і надалі люди змушені втікати закордон, щоб вижити, або від цієї всієї брехні, а інші йдуть на компроміс з совістю і доять народ, хоча сумніваюсь, що в них є совість, засранці, які за краще життя маму рідну продадуть
05 Жовтня 2017, 16:18
Ти взагалі зрозумів, що написав? Двічі перечитав - брєд. Що ти хотів донести? І якщо навколо один зброд, то де ти сам? Де твоє ім'я, де твої справи?
05 Жовтня 2017, 17:16
&lt;p&gt;Що неясно по пунктах напиши, я не знаю, яка в тебе труха в голові і що незрозуміло.&lt;br /&gt; &lt;br /&gt; Я&amp;nbsp; з гори, що не хоче йти на угоду з совістю і звалив з України, бо не хочу прожити в злиднях на зарплату до 300дол,але, до цього, я не один рік відпрацював на нашу рожищенську підприємницьку еліту і знаю, якою брехнею тут все пахне і яким контрабасом їде. Знаю поголовно кожного патріота і кожну людину і більшість чесняг при держ апараті.&lt;br /&gt; &lt;br /&gt; Може ти тут скан власного паспорту викладеш, захисник?&lt;/p&gt;
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024