Завершився черговий Чемпіонат району з футболу

03 Жовтня 2017, 15:05
1706

Футбольний сезон фінішував.

В період з березня по вересень, дев'ять колективів Рожищенського району з'ясовували «хто є хто» в захопливому турнірі. Як і у будь-якому змаганні, були тут і гучні перемоги, і сенсації, свої лідери і аутсайдери...

Протягом минулого тижня команди зіграли остаточний тур і дограли пропущені матчі. Кременець здобув перемогу над сусідами з Переспи 2:1 і фінішував на 7-му місці. Переспа - на щабель вище.

Амбітний колектив пересопців відчутно «збавив» в останніх турах, хоча добряче «понервував» фаворитів протягом турніру. Ще на сходинку вище опинились хлопці з Духча. Два не приїзди команд-гостей подарували духчукам 6 очок, але їх не вистачило, щоб випередити КСПТ з Рудні.

Руднянці безнадійно програли в кінцевому турі тополянам 2:5 і цього року залишились за бортом призової трійки.

Саме Топільне у відкладеній грі з ФК Сокіл мали вияснити долю «срібла» і «бронзи» чемпіонату.

Нічия в Соколі 1:1 забезпечила гостям друге місце, господарі - треті. Ну, а чемпіонський акорд від копачівського «Торпедо» видався на славу-16:2 на користь лідера гонки в грі з Навозом і вже четвертий рік поспіль золоті медалі Чемпіонату.

Попереду спортсменів чекає невелика перерва, після якої футбольні баталії переберуться в спортивні зали і суперники зійдуться вже в змаганнях футзалу. Федерація футболу району і надалі висвітлюватиме результати районних турнірів, а також виступи представника району в обласному Чемпіонаті з футболу - ФК «Торпедо» (Копачівка).

Коментарі
03 Жовтня 2017, 21:14
Про ФК "Доросині", як команди-учасника чемпіонату жодного слова.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024