Акціонерне товариство «Волиньгаз» запустило відеопроєкт, присвячений економіці України

21 Серпня 2021, 18:05
На підприємстві "Едельвіка" PROMO 1708
На підприємстві "Едельвіка"

Із нагоди річниці Незалежності України Регіональна газова компанія реалізувала відеопроєкт. Він присвячений економіці України, яка розвинулась за 30 років.

За 30 років Незалежності в Україні з’явилось багато промислових підприємств. Серед них — нові, сучасні, модернізовані й ті що з’явились на місці старих. Так і будувалась нова економіка. А енергія для них є джерелом  зростання – повідомляють у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

На Волині понад дві сотні підприємств області займаються виробництвом промислової продукції.

З нагоди свята 30-річчя Незалежності «Волиньгаз» представляє частинку історії країни крізь призму одного з найбільших газифікованих успішних підприємств Волині – компанії «Едельвіка».

У незалежній Україні, яка святкує  30-річчя, є  шляхетна перемога. Саме така назва в унікального для нашої держави та світу луцького підприємства легкої промисловості «Едельвіка». Єдине в Україні підприємство майже повного виробничого циклу. Лише на 6 гектарах відбувається справжня магія: від бобин з тонкою пряжею до справжніх вишитих шедеврів в магазині.

Це сімейна справа та перемога в збереженні давніх родинних традицій і унікального коду нації.  За 27 років виготовлені понад три мільйони вишиванок, які розлетілися Україною та майже всіма країнами світу.

Читайте також:  «Едельвіка» одягає іноземців у волинські сукні

Унікальна історія-скатертина на столі, мамина сукня, вишиванка… Ці  історії зібрані тут. У Луцьку «Едельвіка» дає життя тканинам та відправляє їх у захопливу подорож світомКожна річ народжується з ідеї дизайнера і далі втілюється руками художників та конструкторів. У ткацькому цеху виготовляють тканину. З неї створюють унікальний виріб. Неповторність кожен виріб отримує на етапі оздоблення та фарбування.

Підприємство «Едельвіка» щороку виготовляє більше мільйона метрів погонних тканини та понад 150 тисяч виробів різної складності: чоловічі та жіночі сорочки, сукні, аксесуари, елементи декору. Успіх компанії - відповідальність кожного працівника та найвища якість тканин. На підприємстві «Едельвіка» -  понад 250 фахівців. Кожен професіонал сумлінно виконує свою роботу.

Підприємство оснащене сучасним високотехнологічним обладнанням, яке не шкодить екології краю. Має випробувальну лабораторію та навіть власну газову котельню, з потужностями, які є економічно та технічно вигідними для сушильно-ширильних машин.

«Едельвіка» плекає українські традиції. Тут виготовляють лляні та конопляні тканини, повертаючись до витоків українського національного вбрання. В основі колекцій - вишиті вироби, які з прадавніх часів є незмінними в українському гардеробі.

Саме у вишивальному цеху створюють справжні досконалі шедеври. Сотні голок під пильним наглядом спеціалістів цілодобово довершують вироби цікавими орнаментами.

«Ми пишаємося тим, що представляємо Україну на світовому ринку тканин. Маємо партнерів в Італії, Чехії, Казахстані, Канаді та інших країнах. «Едельвіка» — єдине в країні підприємство повного виробничого циклу. Візитівка зеленоокої Волині та стародавнього Луцька.

Україні вже тридцять років, енергія перетворення триває і ми самі, змінюючись, змінюємо країну на краще. АТ «Волиньгаз» вдосконалюється щодня та пишається співпрацею з «Едельвіка», – підсумовують в АТ «Волиньгаз».

 

 Читайте також: Газове обладнання зіркових виробників доступне волинянам у клієнтських просторах 104.ua

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39