Рожищенців закликають приєднатися до акції «Допоможи лікарні овочами»

02 Жовтня 2017, 17:06
3239

Рожищенська міська рада оголошує акцію «Допоможи лікарні овочами».

Про проблему харчування пацієнтів, які перебувають на лікуванні в Рожищенській ЦРЛ, говорив на бюджетній комісії міської ради заступник головного лікаря, депутат Олександр Моргун.

У зв’язку з критичною ситуацією, яка склалась з фінансуванням центральної районної лікарні, він звернувся до усіх присутніх з проханням надати допомогу у вигляді овочів для харчування хворих, які перебувають на стаціонарному лікуванні, - йдеться на сторінці Рожищенської міської ради в соціальній мережі Facebook.

Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук не просто закликав громаду допомогти лікарні, а й сам привіз кілька сіток картоплі, вирощеної на власному городі.

«Усіх небайдужих жителів Рожища та району прошу долучитися до доброї справи збору продуктів городництва: картоплі, буряка червоного, цибулі, моркви для потреб їдальні Рожищенської районної лікарні, - звернувся до рожищенців В’ячеслав Анатолійович. – Розумію, що зараз багато людей будуть говорити про піар. Тому пропоную всім підтримати таку акцію та «пропіаритися» разом. Думаю ніхто не збідніє, якщо виділить з власного урожаю дві-три сітки картоплі. Зрештою, ми всі час від часу користуємося послугами лікарні».

Отож, якщо ви хочете долучитися до акції «Допоможи лікарні овочами», звертайтеся до завідувачки складом ЦРЛ за тел. 068-010-66-93 (Наталія), або доставляйте овочі безпосередньо до їдальні, яка знаходиться на території лікарні (за Приймальним відділенням) за адресою: м. Рожище, вулиця Шилакадзе, 19. З понеділка по п'ятницю з 8 до 16 год .

4

1

Коментарі
03 Жовтня 2017, 00:20
Такім має забезпечити влада. А ми прості смертні за це платим податки !
03 Жовтня 2017, 00:36
За останні 25 років в цій лікарні жодного разу нехарчували нормальною їжею. Там лише залишки борщу чи супу розведені великою кількістю води або вода засмачена молоком і це назвуть кашею. Хай змінять вже нарешті кухарів чи подивляться як в Луцьку лікарні харчуюють хворих і їх там значно більше ніж в Рожищенській ЦРЛ.
03 Жовтня 2017, 00:40
Не шкода привезти для хворих тільки ж зараз знову персонал все розгрібе, а хворим помиї бовтатимуть.
03 Жовтня 2017, 01:33
Подібні прохання свідчать про некомпетентність керівництва : або невміло спланований бюджет закладу, або перевитрата, або неправильне зберігання.
03 Жовтня 2017, 09:11
Прикро, дуже прикро. Наші батьки, а в моєму випадку діди, тяжко працювали на землі, їздили за тридев'ять земель, аби щось продати і мати якусь копійку. Їздили по бездоріжжю, ходили в школу потопаючи в болоті, і то тільки кому пощастить то 3 класи закінчили. Але ніколи не нарікали: просили в Бога сили та дякували за життя. В результаті ми маємо сьогодні все, але, як виявилося і того мало. Розвелося одних платників податків ціла купа, які тільки походжають, а нічого для суспільства не роблять. Хоч податки платять всі і не тільки підприємці. Можливо та людина, яка отримає невелику зарплатню віддає більше, ніж він. Але робить ще багато для ближнього. Щодо картоплі для лікарні: люди ви справді так думаєте, що давши сітку картоплі для лікарні ви збіднієте? Справді думаєте, що покрадуть? Тоді думайте з іншої сторони: той хто дає, має більше, той хто краде - немає нічого. Вас попросили, а ви і тут знайшли проблему. Бридко, коли люди замість допомоги риють комусь яму. Можливо той супчик, стане великою підтримкою для якоїсь бабусі з села, яка доживає своїх літ. Люди, не розпинайте у собі Христа, не погасіть в своєму серці світла.
03 Жовтня 2017, 11:15
Все вірно!
03 Жовтня 2017, 17:18
А ви поцікавтесь скільки коштуе триразове харчування в районній лікарні і зрівняйте з обласним.
03 Жовтня 2017, 17:27
Дуже прикро і неприємно ,що серед 6 коментарів лише 2позитивних.Люди будьте милосердними адже все в житті вертається сторицею,хто знає завтра може і ви будете потребувати тарілки супу.
03 Жовтня 2017, 18:52
підтримую коментар під ніком "ми", поміняйте кухарів, завгоспа, завсклада і справи з харчуванням покращаться !!! Бо думаю вже зажерлись і додому забагато сунуть. Бачив на власні очі як через витяжку, зверху у льосі що належить лікарні,мужчина поставив драбину і через цю діру подавав сітки з картоплею жінці серед білого дня ( але це не цього року було). Думаю що і цього року з крадіжками нічого не змінилося !!!
03 Жовтня 2017, 18:58
А те, що кухарі носили свою картоплю цього року ви не бачили?
03 Жовтня 2017, 21:14
За три гривні прогодуєте хворого?
04 Жовтня 2017, 01:26
А ви що на протязі 25 років лежетеив лікарні що так судете.Люблю як люди вміють грязь писати а от на справжні вчинки кишка за тонка.Вміють наші люди обсирати інших то поганаивлада то вже й поварі злодії,а самі ідеальні.
04 Жовтня 2017, 01:27
А ви що на протязі 25 років лежетеив лікарні що так судете.Люблю як люди вміють грязь писати а от на справжні вчинки кишка за тонка.Вміють наші люди обсирати інших то погана влада то вже й поварі злодії,а самі ідеальні.
04 Жовтня 2017, 23:49
<p>немаю нічого протів..але коли ця  держава почне помагати????..хотіли вільну Україну...маете!!!!!!</p>
06 Жовтня 2017, 02:21
ТО ще хай внизу списка, який дають лікарі пацієнту, де крім ліків вказано купити рукавички, марлю, лампочки, рідке мило і т. д. дописують картоплю. буряк, моркву, квашені огірки, банку тушонки.)))) І тоді не треба ніяких акцій проводити. А ще питання-куди іде спонсорська допомога, яку платить кожний пацієнт лікарні ? Може б звідти яку тисячу-другу можна взяти на закупівлю овочів.
08 Жовтня 2017, 11:48
за 25 років розвалии і розікрали....і буде тільки гірше...
10 Грудня 2017, 13:56
да наносили кухарі багато дурнику лише курка грибе від себе
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024