Дорожники назвали термін, за який відремонтують 11 кілометрів дороги Рожище – Сокіл

19 Серпня 2021, 09:12
Ремонт дороги Рожище – Сокіл 3442
Ремонт дороги Рожище – Сокіл

На ділянці дороги між селами Оленівка та Сокіл Рожищенської громади розпочали роботи на 11-кілометровому відрізку. Востаннє цю дорогу, зі слів місцевої жительки Людмили Яценюк, ремонтували у 1979 році.

Про це пише Суспільне.Волинь.

Як розповів голова Рожищенської територіальної громади В’ячеслав Поліщук, у тендері на ремонт цієї дороги перемогла фірма «Луцькавтодор».

«Вартість кошторисна була 160 мільйонів гривень, відбулися торги, а тому здешевлення на майже 20 мільйонів гривень», – зазначив голова тергромади.

Станом на 18 серпня дорожники розчистили ділянку від кущів і дерев та вирівнюють грейдером дорожнє полотно, щоб встелити щебенево-піщану суміш.

Упродовж двох тижнів вкладуть нижній шар асфальтобетонного покриття, каже майстер «Луцькавтодору» Василь Павлось. Додає, що за сприятливих погодних умов цю дорогу відремонтують за два місяці.

«Раніше покриття дороги між селами Оленівка та Сокіл знищили вантажівки. Тут їздити неможливо було – можна було човнами плавати. Поки фур з кар’єра не було, то дорога трималася», – говорить працівник «Луцькавтодору» Михайло Кульчинський, який проживає у селі Оленівка.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024