Колишній однопартієць Рожищенського міського голови зробив гучну заяву про перехід в опозицію

18 Серпня 2021, 10:49
Під час сесії 5636
Під час сесії

Заступник голови фракції політичної партії «Батьківщина» у Рожищенській міській раді Валерій Куденчук зробив офіційну заяву про те, що переходить в опозицію до міського голови В'ячеслава Поліщука.

Про це депутат заявив під час сесії у середу, 18 серпня, повідомляє кореспондентка Район.Рожище.

Під час виступу Валерій Куденчук перерахував пункти, через які прийняв таке рішення.

«Розстановка на посади за принципом особистої відданості або партійної приналежності, кумівства, подвійні стандарти для своїх і для всіх решта. Вітаються такі якості підлеглих як блюдолизтво, кар'єризм, підлабузництво, особиста відданість, боягузтво, а в крайньому випадку – какая разніца», – зауважив депутат.

Також обранець громади сказав, що залишає за собою право на збір підписів про відставку міського голови та перевибори.

«У мене ще залишається якась мізерна надія, що пан Поліщук нарешті прозріє, бо поки що він не хоче бачити, не хоче чути, а головне – не хоче думати. Якщо ж ні, я залишаю за собою право на жорстку опозицію, а згодом і на ініціювання збору підписів за його відставку та перевибори», – заявив Куденчук.

До слова, до останніх місцевих виборів В'ячеслав Поліщук також був членом партії «Батьківщина», однак перед виборами вийшов із лав політсили. У передвиборчих перегонах йому допомагала команда політичної партії Ігоря Палиці «За майбутнє», від якої його й делегували на вибори. 

Коментарі
18 Серпня 2021, 12:17
Гадаю, пану Куденчуку варто задуматись про посаду міського голови, бо з такими заявками люди яких теж задовбав Поліщук залюбки проголошують за нього
18 Серпня 2021, 16:39
Куденчук оголосив все те про що я тут пишу роками.Бубочка зібрав навколо себе блюдолизів та підлабузників таких як сам,він просто типовий совок. Підпишусь за нові вибори.
18 Серпня 2021, 19:30
Нажаль пан Куденчук правий.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024