У Рожищі привітали педагогів-пенсіонерів

01 Жовтня 2017, 12:21
4157

У Будинку дитячої творчості Рожища вшанували педагогів, які вже перебувають на пенсії.

Привітали сивочолих педагогів перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Шкільний, голова районної ради Андрій Музика та начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Ігор Кузава. Вони, вклонившись, подякували вчителям за невтомну працю, побажали міцного здоров’я, довгих літ та вручили квіти, – повідомляє сайт РДА.

Для працівників педагогічної ниви викладачі та вихованці БДТ підготували невеликий концерт.

Зі сцени лунали музичне попурі у виконанні вчителів Будинку дитячої творчості, пісні  у виконанні квартету «Бенефіс», Анастасії Панасюк, дуету Людмили Семери та Лілії Мартинюк, інструментальна композиція від  Антона Новосада (акордеон).

Колишні вчителі теж  взяли активну участь у своєму святі. Юрій Мусійчук декламував вірш «Як добре бути молодим» та виконав «Пісню про школу».

За особливі заслуги на педагогічній ниві  премію імені Йосипа Гошовського вручили директору Будинку дитячої творчості Лілії Петрусевич.

Після урочистостей колишні педагоги мали змогу поспілкуватися між собою у неформальній обстановці та поставити актуальні запитання запрошеним працівникам соціального захисту населення райдержадміністрації та Управління Пенсійного фонду України у Рожищенському районі.


3


2

1


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024