Вбудовані посудомийні машини Siemens продовжують домінувати на ринку

15 Серпня 2021, 12:00
Посудомийна машинка Siemens РЕКЛАМА 1779
Посудомийна машинка Siemens

Під час вибору посудомийки слід звертати увагу на економічність, якість комплектуючих, зручність керування. Також необхідно враховувати варіант виконання технічного засобу. Стаціонарні моделі характеризуються універсальністю, а вбудована посудомийна машина допоможе зекономити простір невеликої кухні й гармоніюватиме з будь-яким інтер'єрним стилем.

Покупці сьогодні значно частіше вибирають посудомийки вбудованого типу. Одним із найпопулярніших виробників посудомийних машин вважається бренд Siemens. Компанія випускає якісні та довговічні пристрої, що мають оптимальну вартість.

Особливості машинок для миття посуду Сіменс

Така техніка відрізняється від аналогів стильним зовнішнім виглядом. Завдяки цьому посудомийки німецької марки здатні зробити внутрішнє оформлення приміщення більш вишуканим, солідним. Пристрої надійні та не вимагають частого технічного обслуговування. Посудомийні машини Siemens легко очищати від залишків їжі, жиру.

Переваги посудомийок Сіменс

Дверцята такої техніки можна сховати за будь-яким фасадом. Це дозволяє гармонійно вмонтувати пристрій. Серед інших плюсів виокремлюють:

  • енергоефективність — більшість моделей має клас споживання електроенергії А+ та вище;

  • невисокий рівень шуму — машинки оснащуються безщітковими двигунами, що дає можливість знизити шумність до 50 дБ і нижче;

  • економічність водоспоживання — майже всі моделі здатні розпізнавати рівень забрудненості посуду, підбираючи оптимальні для мийки об’єм та температуру води.

Також машинки цього виробника відрізняються значною кількістю корисних функцій. Більш детально про переваги посудомийок Siemens можна дізнатися, наприклад, на сайті siemens-home.bsh-group.com.

Чому варто купити вбудовану посудомийну машину Сіменс?

Пристрої оснащуються різноманітними інноваційними технологіями. Власники посудомийок цього бренду згадують про такі системи:

  • varioSpeed Plus — пришвидшує робочий цикл на 66 %;

  • aquaStop — забезпечує захист від протікань;

  • Zeolith — відповідає за сушіння посуду шляхом поглинання вологи спеціальним матеріалом.

Варто також відзначити програму «Скло 40 °C». Вона допомагає краще відмити прозорий скляний та кришталевий посуд. Детальніше про функції вбудованих посудомийок можна прочитати на сайті Siemens.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024