Депутати міської ради виділили 70 тис. грн на закупівлю медичного обладнання Рожищенській ЦРЛ

29 Вересня 2017, 14:05
3813

Адміністрація Рожищенської районної центральної лікарні звернулася до міської ради з проханням виділити з міського бюджету кошти для придбання фізіотерапевтичного обладнання.

За словами заступника головного лікаря Олександра Моргуна, щорічно послугами фізіотерапевтичного відділення користуються до 7 тисяч мешканців міста. Цей метод лікування зарекомендував себе, як ефективний засіб, що пришвидшує перебіг ряду захворювань та дає змогу якнайшвидше відновити працездатність.

«Обладнання, яке використовується в районній лікарні давно вичерпало свій ресурс і потребує негайного оновлення. З огляду на те, що всі апарати були російського виробництва, купити запчастини до них, аби відремонтувати, як відомо, наразі неможливо. Крім того, нещодавно вийшли з ладу фізіотерапевтичні апарати, які відновлення не підлягають взагалі», - зауважив на бюджетній комісії Олександр Євгенович.

На черговій сесії Рожищенської міської ради, яка відбулася у вівторок 26 вересня, депутати зважили всі за та проти й з розумінням віднеслися до проблеми та спрямували 70 тис. грн на придбання необхідного медичного обладнання.

Закупівля буде проводитись через систему електронних закупівель «Prozorro».   

Нагадаємо, минулоріч міська рада стала ініціатором відновлення дороги від центрального в’їзду до Приймального відділення: Тридцять років ніхто "не бачив" в якому стані дорога на території Рожищенської ЦРЛ.

Коментарі
29 Вересня 2017, 17:28
Пропоную з новим обладнанням зменшити та оновити персонал фізіотерапевтичного кабінету, який буде більш уважним і буде споживати менше чаю в робочий час.
29 Вересня 2017, 17:54
Зрада!Зрада! Ганьба! Де тягнибок? Де гмо свобода? Кошти треба виділити на лікування синдрому нарцисизму Паламаря і кодування Бурого
29 Вересня 2017, 19:47
Мешканець 2<br/><br/>Ти дійсно хвора людина, якщо так можна ще сказати!
29 Вересня 2017, 20:55
На садочки міста (зарплата працівникам) в бюджеті міськради немає - лише претензії і скигління мера до районного бюджету! А на лікарню (працює дружина міського голови) - будь-ласка. Гей Бурі, Дулюки - правдошукачі (славні депутати міськради), як так?
29 Вересня 2017, 21:00
У ВІДДІЛЕННІ ДУЖЕ УВАЖНИЙ І ХОРОШИЙ <br/>ПЕРСОНАЛ.<br/>АПАРАТИ БАЖАЮТЬ КРАЩОГО.
29 Вересня 2017, 21:15
Дивина, ЦРЛ - районного підпорядкування (районний бюджет). Зрештою хто визначає пріоритети фінансування лікарні ( а в нашій лікарні що не відділення - то потреба капіталовкладень на елементарні ремонти), де головний лікар? А чому не терапевтичне відділення, чи неврологічне? Це безвідповідальність міської влади коли міські комунальні садочки без зарплати, тупо піаритися з розрахунком на майбутні вибори!
29 Вересня 2017, 21:15
але й ти чмо махрове!!!! От чесно, знав би хто, набив би морду відразу на міській площі! але ж ти скавунчара можеш тільки по клаві бити. Якщо тебе це не влаштовує, чого ти гнида не ходиш на сесії! Прийди скажи! По-друге, фізіотерапевтичне відділення дуже хороше. В мене трійко дітей, і не раз користувався їхніми послугами. Гарно все, працівники хороші, тільки техніка справді дєрмо. І хто має за неї дбати? Ти падло? А якщо дружина мера там працює, то вона собі ті апарати під подушку візьме? І ще одне, дуже сумніваюся, що видатки такого роду пов'язані із зарплатними. Але ти убоге все-одно не зможеш зрозуміти своїм шнурочком замість мозгівв, який пов'язує вуха! Я вважаю, що правильно роблять що допомагають лікарні.
29 Вересня 2017, 21:31
Не шановний, а чому б вам цей пост не коментувати зі своєї сторінки в Фейсбуку? Боїтеся показати себе? А люди, особливо старші, повинні знати своїх &quot;героїв&quot; в лице. Бо якщо Ви справді депутат районної ради, то дуже вже цікаво, якого біса ви не виділяєте кошти на лікарню вже енну кількість років і як так сталося, що грошей на зарплату медпрацівникам вже немає? А до кінця року ще три місяці!?
29 Вересня 2017, 21:31
Чи ти настільки тупий, що суті не вловлюєш? Міський бюджет фінансує навіть не першочергові потреби районного бюджету, в той час, як насущні питання (зарплати по міських садочках) не бере до уваги. А в кінці року пан Поліщук з претензією буде вимагати від районного бюджету дофінансування садочків. А на рахунок побиття морди, хотів би я тебе побачити, чудо в пір*ях - приходь на міську площу о 19.00. PS. Етикетку повісь, щоб тебе впізнали &quot;тупий і ще тупіший&quot;.
29 Вересня 2017, 21:34
Ше тупіший то ти будеш?
29 Вересня 2017, 21:34
то Лесіна пише. Їй не дали зарплати))) А їй на Сафулька треба)))))
29 Вересня 2017, 21:42
виділили депутати, а їх там більше двадцяти якщо не помиляюся, а винен мер))) оригінально тут у вас в Рожищах))))) Ви стаєте посміховиськом народ!
29 Вересня 2017, 21:44
І ви не з фейсбуку коментуєте! Пояснюю елементарне: Зарплати медиків - це державна субвенція (не районний не міський бюджети разом не покриють потреби). А коли дах в хаті валиться - хто фарбує стіни?! Міска рада!
29 Вересня 2017, 21:46
Прийди, побачиш!
29 Вересня 2017, 21:53
Дурний тебе піп хрестив, над тобою штани спустив. Це єдині слова в цих коментарях, яких ти заслуговуєш. Шкода, що люди потратили на тебе свій час, намагаючись щось довести. А щоб вже тобі, разом з твоїми коментарями і манією переслідування, було все зрозуміло - іди в с-ку! Тільки там тобі приймати фізіотерапевтичні процедури.
29 Вересня 2017, 21:59
Проведуть децентралізацію і будеш ти ...... наймитом в польського рольніка,тоді побачимо хто хворий,якщо можна про тебе так сказати.
30 Вересня 2017, 01:35
Була на прийомі у фізіотерапевтичному відділенні неодноразово.Персонал добре вишколений, уважний. Можна їм тільки подякувати за роботу в непростих умовах!
30 Вересня 2017, 18:57
Скажіть будь ласка!<br/>Чи правда що Лукасевич І.М. звільнився? Чому?
30 Вересня 2017, 21:32
Дякуємо, що хтось про нас думає. А то всім давно нас..ти, вміють лише критикувати і обгаджувати. А коли немає на чому працювати, ти хоч май добре серце, а нічим не зарадиш.
01 Жовтня 2017, 00:20
ТО--- ПІЗ.......Ц----- ПОВНИЙ Я ПОДАТКІ ПЛАЧУ МІСЬКІЙ РАДІ І ВОНИ МОЇ ГРОШІ ПУСТИЛИ НА НЕ ЦІЛЬОВЕ ПРИЗНАЧЕННЯ....А ДОРОГУ ВІД ВІТРЯКА ДО ДМИТРІВКІ БЛЯ....ДІ..ХТО БУДЕ РЕМОНТУВАТИ ....
03 Жовтня 2017, 23:31
Досить дебат.А чи буде те обладнання в лікарні?
04 Жовтня 2017, 23:19
Щоразу коли читаєш будь яку статтю,дивуюсь,які люди живуть у нас в місті.Для більшості людей певно в радість обливати всіх брудом і цензурою,а щось зробити для міста так ні кишка тонка.Всі ви батьки чи діти і неодноразово користувалися і Овч,і тубусом,і інгалятором,а скільки людей на парафіні,то мені цікаво,а як має працювати обладнання якому вже близько 20 років,але ж вас це не цікавить вам би позловтішатись над мером або ж ще над ким іншим,вам люди тільки дай тему.Мені соромно що я проживаю з такими холодними і жорстокими людьми.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024