Тополяни відзначили День села

26 Вересня 2017, 15:22
6661

Добрим словом, щирою піснею та добірним гумором, 24 вересня, тополяни віддавали шану рідному селу.

У неділю протягом дня дощило, але це не зупиняло охочий подивитися святковий концерт, який підготували директор будинку культури Оксана Пашковська та керівник народного аматорського фольклорного ансамблю «Джерела» Оксана Брилевська, люди по-одному, по-двох, цілими компаніями поспішали на початок заходу. 

Ніби справжні господарі, у фойє закладу гостей свята зустрічала «гарбузова родина». Але найцікавіше відбувалося на сцені. Концертну програму, пісенною присвятою маленькій батьківщині відкривала Мирослава Пашковська. За нею, під щирі оплески, вервечкою вийшли на сцену наймолодші учасники свята дитячий вокальний ансамбль «Калинонька».

Зі святом привітав присутніх голова сільської ради Руслан Присяжнюк. Він побажав односельчанам здоров’я, щастя, процвітання, прихильної долі та усіляких гараздів. Наголосив, що найголовніше це мир на нашій землі і щиро подякував хлопцям-тополянам, які зараз на сході країни.

«Нехай сяють посмішки та лунають пісні,-» продовжує концертну програму ведуча Наталія Марценюк та запрошує на сцену дует у складі талановитих юних красунь Катерини Бондарук та Мирослави Пашковської. Далі глядачі мали змогу насолодитися виступами Оксана Пашковської та Оксани Брилевською, які своє мистецтво дарували, як сольними виступами, так і в дуеті.

Щоб глядачі отримали якомога більше незабутніх вражень, аматори сцени викладалися на повну: пісні ліричні та запальні, про кохання та батьків звучали у виконанні вокальних тріо та квартету, родинного ансамблю Карпців, ансамблю «Сім нот». 

Але справжній фурор викликала поява на сцені народно аматорського фольклорного ансамблю «Джерела», учасники якого підготували яскраву театралізацію про поїздку тополян на ярмарок. Іскрометні, сповнені гумору діалоги, переплетені народними піснями та приспівками в буквально запалили зал. «Джерелам» аплодували довго, натхненно та не хотіли відпускати зі сцени. 

Але концерт підійшов до завершення. Учасники заходу на прощання ще раз вітають глядачів, бажають любити та плекати рідну землю, а вона взамін, обов’язково, обдарує всіх своїм теплом.















1




 

Коментарі
26 Вересня 2017, 20:33
Оксаночки,ви молодці
27 Вересня 2017, 14:50
чому працівники сільської ради і колгоспної контори відсутні на святі? не цікаво про день села?
27 Вересня 2017, 15:47
Велика ганьба тополенській владі понажеради свої зади що важко і на свято прийти
29 Вересня 2017, 12:16
Яке то падло написало таке
30 Червня 2018, 00:00
Ти просто нас не розумієш
30 Червня 2018, 00:03
А наша тьотя Оксана дуже хороша людина добра щира і привітна
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024