Уродженця міста Рожище судили за наркотики

03 Серпня 2021, 10:23
Канабіс. Фото ілюстративне 1938
Канабіс. Фото ілюстративне

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця міста Рожище, у якого виявили наркотики.

Про це йдеться у вироку суду від 27 липня.

Згідно з обвинувальним актом, восени 2020 року в лісосмузі поблизу вулиці Гранична в Рожищі підсудний виявив дикорослі рослини коноплі, зірвав їх та переніс до місця свого проживання. Згодом чоловік висушив їх, здійснивши таким чином незаконне придбання для особистого вживання без мети збуту канабісу, загальною масою в перерахунку на висушену речовину - 7,6 грама.

Наркотики обвинувачений зберігав до моменту виявлення та вилучення працівниками поліції 18 лютого 2021 року.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні визнав повністю. Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим укладена угода про визнання винуватості. 

Суд ухвалив угоду затвердити. Визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України й призначити йому узгоджене сторонами покарання у виді обмеження волі на один рік. 

Одночасно чоловіка звільнили від відбування покарання у виді обмеження волі з випробуванням, якщо він протягом року іспитового терміну не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024