У Переспі говорили про безпеку шкільного харчування

28 Липня 2021, 10:30
Під час заходу 2195
Під час заходу

У приміщенні будинку культури села Переспа за ініціативою старости громади Віктора Лук’янчука провели семінар-навчання щодо впровадження системи безпечності харчових продуктів НАССР.

Захід організували 24 липня. Про це повідомили на фейсбук-сторінці компанії «Глобал Менеджмент Бізнес».

До проведення семінару для надання методичної допомоги запросили експертку з харчової безпеки Аллу Погорецьку – сертифіковану аудиторку з систем менеджменту, директорку консалтингової компанії ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес». 

Захід орієнтували на керівників та кухарів закладів загальної середньої та дошкільної освіти, які здійснюють організацію харчування дітей і впроваджуватимуть зміни уже з нового навчального року.

На семінарі йшлося про дотримання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, санітарно-гігієнічних норм і правил та про необхідність забезпечення належної матеріально-технічної бази при впровадженні системи НАССР у дошкільних та загальноосвітніх закладах.

Завдяки цьому заходу слухачі отримали базові знання, отримали сертифікати про проходження навчання, а також мали змогу поспілкуватися з доповідачкою та отримати відповіді на проблемні питання. 

«На зустрічі відбулася жвава дискусія, що свідчить про важливість і актуальність питань, які були розглянуті», – зазначають у повідомленні.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024