Винесли вирок чоловікові, який обікрав рожищенський ресторан

23 Липня 2021, 10:28
Комплекс «Фата Моргана» 3729
Комплекс «Фата Моргана»

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця міста Рожище, який обікрав місцевий ресторан.

Про це йдеться у вироку суду від 16 липня.

Чоловік 1 березня близько першої години ночі, переліз паркан та проник на територію спортивно-оздоровчого комплексу «Фата Моргана» у Рожищі.

Зайшовши через вхідні двері, обвинувачений незаконно проник до приміщення ресторану вказаного комплексу та викрав ноутбук марки Аcer. Викраденим чоловік розпорядився на власний розсуд, чим завдав потерпілому, згідно з висновком судової товарознавчої експертизи, майнову шкоду на загальну суму 5 783, 33 гривні.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у таємному викраденні чужого майна, поєднаному з проникненням у приміщення, визнав повністю. Згодом чоловік повернув потерпілому вкраденого ноутбука. Він щиро розкаявся, просив суворо його не карати.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, та призначити йому покарання у виді трьох років позбавлення волі. 

Одночасно чоловіка звільнили від відбування основного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо він протягом іспитового терміну тривалістю один рік не вчинить нового кримінального правопорушення і виконає покладені на нього обов'язки.

Також він заплатить в дохід держави 3315,36 гривні судових витрат у справі за проведення судових експертиз.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024