Де живе «Бардак»- ліс між Носачевичами та Вишеньками

20 Вересня 2017, 11:10
5421

Район.Рожище продовжує рубрику «Де живе Бардак».

Ми шукаємо ту примарну істоту скрізь де тільки можна, в межах рідного міста та району.

На електронну пошту Район.Рожище надійшов лист від Ігоря Ю., який занепокоєний тим, що з кожним роком все більше безкультурних громадян захаращують ліс між селами Носачевичі та Вишеньки.

«Як не сумно і прикро це говорити, але правду говорять, що ми безкультурні, бо нормальна людина цього не зробила б», - зауважує чоловік.

Світлини справді вражають. Величезні купи сміття від скла до побутових відходів, за словами пана Ігоря, на цьому місці вже років шість-сім. І щороку курган зі сміття все більшає і більшає.




На жаль, люди не розуміють, що знищуючи природу, знищуючи себе. Не усвідомлюємо, що ми — частина природи. І якщо таке ставлення до природи не зміниться, жахлива неминуча катастрофа чекає на нашу Землю, і в ній будуть винні саме люди. Ніхто не поверне нам чистого повітря, звірів, ліси, нашу рідну дорогу природу. 

Варто пам'ятати, що країну, в якій хочеться жити, можуть побудувати лише самі громадяни. І це стосується не тільки свого подвір'я, вулиці, міста, чи села, а й лісу. Отож, показуймо приклад справжніх людей.

А на ваших вулицях в місті, чи селі живе Бардак? Напишіть нам про це на [email protected].

Коментарі
20 Вересня 2017, 15:00
а нас держава абсолютно не вчить як правильно поводитися зі сміттям, то й маємо такі наслідки. У нас в першу чергу нічого з цим не робить держава. Бо перш за все потрібно запитати, чи у нас на уроках дітей вчать що таке сміття і як його сортувати, здавати чи щось подібне? відповідь яка - НІ, ми зараз просто пожинаємо наслідки неуцтва
20 Вересня 2017, 15:19
І знову держава винна? А ви не держава... ? Ви навчили своїх дітей не смітити? Ваші діти це копія вас .... <br/>Є англійська приказка: &quot;Не виховуйте дітей, – вони все одно стануть такими, як ви.&quot;<br/><br/>Встидно за нас українців ....
20 Вересня 2017, 16:09
Який срач!!! І перші хто в ньому живе це ж самі місцеві засранці. Як людям хочеться дивитися на тоє. Невже то не можна зібратися і прибрати раз і назавжди, а якшо ше хто там викидатиме то того зловити і дрином набити!!!
20 Вересня 2017, 16:31
я-за!!!!
20 Вересня 2017, 17:13
І кого ви зловили у себе і дрином набили? Чи тільки язиком плескати можете?
20 Вересня 2017, 19:27
А на що сільський голова дивиться? Чи він тільки либу давить?
21 Вересня 2017, 01:11
З ваших слів виходить, що голова має ліси та посадки сутками стерегти? У вас хоча крапля здорового глузду є? Чому на голову не балатувались? Здатні лише язиком плескати?
21 Вересня 2017, 03:09
а що має голова робити? голів хватає. робити нема кому. особливо коли голова промосковський регіонал.
21 Вересня 2017, 03:16
Дійсно , якби хоч раз прибрали, наприклад працівники місцевого самоврядування, на чолі з землевпорядчиком і головою, тоді б слідкували б за порядком !
21 Вересня 2017, 04:08
Шановне товариство, скажу наступне, саме на цьому проміжку Вишеньки-Носачевичі багато приїзджих грибників, про це знають усі, і це свинство розводить &quot;міська свита&quot;, яка зліва гриби збирає, а зправа з багажників своїх авто викидають сміття, це з року в рік після грибного сезону спостерігаємо збільшення от такого &quot;бардаку&quot;!!! і місцевих засранців вже дістало прибирати весною після міських засранців, які не тільки сміття вивалюють, а й риють як дикі свині все живе у тому лісі, який після сезону на полігон схожий. В селі давно відведено місце для сміттєзвалища куди відвозимо відходи. Вірите, просто соромно, соромно за такі &quot;бардаки&quot;, соромно за такі примітивні коментарі та зливи бруду. Стосовно сільського голови, то йому окремо потрібно відвести статтю про відношення до села Вишеньки з коментарями, яких він заслуговує.
21 Вересня 2017, 18:06
цей мусор був привезений, або із Вишеньок, або із Насачевич і лежить він там років 6-7і нікого він не цікавить, а от на ліс і пісок дуже швидко знаходяться власники, поки у нас не буде Лукашенка нічого у нас не буде
22 Вересня 2017, 18:13
голова відноситься зверхньо, а про пісок все правильно пишете, там зацікавленість є, в лісі також. Слизький голова слизький....
23 Вересня 2017, 01:23
Вам не соромно писати,що винна влада місцева чи ні неважливо.Люди ви ж самі мусорите ліси особливо коли відпочинок вдасвя на славу,лінь же ш збирати після себе ті бутилки та недоїдки,хай влада поприбирає. Почніть з себе і тоді буде лад.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024