Тростянка: протоієрея місцевого храму нагородили правом носити митру

20 Вересня 2017, 09:37
4723

В часі Богослужіння владика Нафанаїл нагородив настоятеля Свято-Покровського храму села Тростянка правом носіння митри.

16 вересня керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл з архіпастирським візитом відвідав село Тростянка Рожищенського благочиння. В місцевому Свято-Покровському храмі владика звершив Божественну літургію. Архіпастирю співслужили благочинний округи протоієрей Петро Іваничко, настоятель храму протоієрей Стефан Іваничко та інші священики єпархії, - йдеться  на сайті Рожищенського благочиння. 




В часі Богослужіння владика Нафанаїл нагородив настоятеля Свято-Покровського храму села Тростянка правом носіння митри. Отець Стефан є активним та працелюбним священиком, адже опікується крім Тростянки ще двома парафіями у Рожищенському благочинні. 



Наприкінці Богослужіння настоятель храму подякував владиці Нафанаїлу за візит та урочисту Літургію. В свою чергу, керуючий єпархією подякував отцю Стефану та прихожанам за гостинність. Разом з тим після відправи керуючий єпархією відзначив старосту Свято-Покровського храму єпархіальною нагородою – медаллю «Волинської ікони Божої Матері».




 

Коментарі
20 Вересня 2017, 23:46
Альо розслася. В країні вільне віросповідання.
22 Вересня 2017, 12:24
секта гундяева і свідки русского міра в Україні це не віросповідання, це офіси фсб, де віра на останньому місці..І цю структуру скоро закриють
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024