Визначили, куди рожищенські атовці зможуть поїхати на психологічну реабілітацію

21 Грудня 2015, 14:59
1695

За інформацією райдержадміністрації, для отримання послуг з психологічної реабілітації демобілізованим атовцям-жителям району необхідно звернутися до управління соціального захисту населення Рожищенської РДА (м. Рожище, вул. Драгоманова, 1) і надати такі документи:

– копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

– копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення (під час подання копій особа надає оригінали для огляду).

Після цього управління соцзахисту видає отримувачу направлення на проходження курсу психологічної реабілітації до реабілітаційної установи.

У рамках бюджетної програми «Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО» визначено переможців конкурсних торгів на закупівлю за державні кошти послуг з психологічної реабілітації бійців, що повернулися зі Сходу.

Ними стали: ДП «Курорт Березівські мінеральні води» (Харківська обл.); санаторій «Орізонт» ДП «Південь-Курорт-Сервіс» (Одеська обл.); ТОВ «Санаторій «Феофанія» (м. Київ); Менський санаторій «Острич» (Чернігівська обл.); Кременчуцький обласний госпіталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради;  Миколаївський обласний госпіталь для ветеранів війни; ТзОВ «Інститут прикладної кріології» (м. Харків); ТзОВ «Санаторій «Київ-+» (Львівська обл.); ДП «Санаторій «Новомосковський» (Дніпропетровська обл.); ТзОВ «Віасан» (м. Тернопіль); ДП «Санаторно-оздоровчий комплекс «Джерельце» АТ «Рівницький завод тракторних агрегатів»; Рівненський обласний госпіталь для ветеранів війни; ТзОВ «Трускавецьінвест»  (м. Трускавець); благодійна організація «Надія на щастя» (м. Запоріжжя); Волинський обласний санаторій «Лісова пісня» (Шацький район); ГО «Київська міська спілка інвалідів, постраждалих від мін» (м. Київ); ГО «Історії життя» (м. Львів), з якими уклала договори Держслужба у справах ветеранів війни й учасників АТО.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39