Їздив п'яним у Козині – заплатить 17 тисяч штрафу

10 Липня 2021, 14:40
Штраф 2458
Штраф

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності приватного підприємця, якого затримали п'яним за кермом у селі Козин Рожищенської громади.

Про це йдеться у постанові суду від 7 липня.

Чоловік 13 червня об 11:58 в селі Козин керував автомобілем Honda з явними ознаками алкогольного сп'яніння: різкий запах алкоголю з ротової порожнини, нестійка хода, нечітка вимова. Від проходження огляду на встановлення ступеню алкогольного сп'яніння відмовився.

Окрім того, водій не виконав вимогу працівників поліції про зупинку транспортного засобу, яка здійснювалась подачею звукового сигналу з ввімкненими проблисковими маячками червоного та синього кольору.

Полісмени зупиняли авто, оскільки чоловік, керуючи авто, створив аварійну ситуацію – примусив інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість та напрямок руху при проїзді перехрестя.

У судовому засіданні водій визнав вину у вчинені адміністративних правопорушень, щиро розкаявся у вчиненому.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень і накласти на нього штраф в розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Також він заплатить в дохід держави 454 гривні судового збору.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024