Головну новорічну ялинку району засвітив… Святий Миколай

19 Грудня 2015, 18:00
3032

Сьогодні о 16-й годині на площі Незалежності Рожища зібралося близько 300 містян, переважна більшість – дітвора. І саме дітлахи найбільше чекали дійства, яке було анонсоване ще кілька днів тому. 

2

На святковій сцені перед новорічною красунею ялинкою неймовірно захопливу історію про викрадені хвилини та прихід святого Миколая розповіли Господиня (Альона Сидорук), Кікімора (Наталя Марценюк), Ангел (Олена Карпук), Хвилинка (Леокадія Райниш), Зірка (Яблонська Олена), Антипко (Микола Сидорук), Баба Яга (Ірина Юрчук), Шапокляк (Неля Антонюк) та Святий Миколай (Микола Репецький). У ролі казкових героїв виступили учасники народного аматорського колективу РД "Просвіта" (керівник — Наталія Марценюк).

2

2

2

Як вже писав Район.Рожище, цього року засвітили одну з ялиночок, які ростуть на газоні. Тож міський голова В'ячеслав Поліщук, котрий виступив перед присутніми, висловив сподівання, що дітвора буде слухняна й не бігатиме по газону навкого ялинки та не топтатиме квітів. А ще зичив містянам зустріти новорічні та різдвяні свята з добрим здоров'ям, при гарно вбраній ялинці, з гарним газоном та гарним настроєм!

1

Перший заступник голови РДА Ігор Шкільний зауважив, що цього року рожищани гукають не Діда Мороза, а Святого Миколая, і  побажав, щоб ця гарна українська традиція збереглась і надалі, а юні рожищани росли здоровими, радували своїх батьків, і всім у наступному 2016 році все вдавалося.

1

Разом з присутніми учасники святкового дійства засвітили ялинку, водили хороводи і дарували творчим та активним діткам подарунки, які надала міська влада. 

1

Для справжнього відчуття свята сьогодні бракувало хіба сніжку, який би притрушував дорогу, та легенького морозу...

Тож зі святом вас, шановні рожищани! Нехай святий Миколай оберігає ваші сім'ї та домівки та принесе мир і злагоду для нашої Батьківщини!!!

3

Коментарі
20 Грудня 2015, 16:19
Все окей! Але є одне &quot;але&quot; - фраза &quot;У ролі казкових героїв виступили працівники районного Будинку культури та учасники народного аматорського колективу РД &quot;Просвіта&quot; - позбавлена сенсу. <br/>В ролі казкових героїв були актори народного аматорського ТЕАТРУ РД &quot;Просвіта&quot;. В нас нема &quot;будинку культури&quot;, в нас є Районний Дім &quot;Просвіта&quot;.<br/>По можливості внесіть виправлення. Дякую.
20 Грудня 2015, 20:21
Вже відредагували. І дякуємо за святкове дійство :)
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024