15 вересня: гортаючи рожищенський календар

15 Вересня 2017, 07:04
2371

15 вересня на ювілейну сходинку свого життя ступила мудра жінка, директор Рожищенського центру зайнятості Лариса Вишневська (на фото). 

Ларисо Павлівно, щиро бажаємо завжди залишатися на такій же позитивній хвилі, дивитися на життя з усмішкою та оптимізмом, а думки спрямовувати лише на світлі помисли, адже вони мають здатність матеріалізуватися. Нехай добро, злагода та взаєморозуміння панує і у родині, і у колективі.

Бажаємо невичерпного джерела енергії, сили, натхнення та творчої наснаги. Здійснення усіх задумів та планів, креативних ідей та, найголовніше, душевного спокою, гармонії та блиску в очах – це перша ознака жіночого щастя.

Нехай Господь оберігає Вас та Вашу сім’ю. Божого Вам благословіння та міцного здоров’я  на Многая літа!

День Ангела святкують:   Антон, Іван.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Мученика Маманта, батька його Феодота і матері Руфини; Преподобного Іоанна Постника, патріарха Цареградського; Преподобного Антонія і Феодосія Печерських; Калужської ікони Божої Матері.

Погода: Сьогодні очікується плюс 13—18 °C, ранковий дрібний дощ, свіжий вітер. 

Народний прогноз погоди: 15 вересня вшановується пам'ять святого Маманта, батька його Федота і матері його Руфини. З цього часу відбувається перехід середньодобової температури повітря через 10ºС. З середини вересня скидає листя черемха, пустіють пасовища. У давнину наші пращури слідкували за заходом сонця: якщо цього вечора він буде червоним, то морозів довго чекати не доведеться.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024