Покарали жінку, яка обікрала рожищенський магазин

06 Липня 2021, 09:16
Одяг 3508
Одяг

Рожищенський районний суд розглянув обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо уродженки села Поповичі Ковельського району, що працює прибиральницею службового приміщення АЗС «Аветра», яка обвинувачується у вчиненні крадіжки.

Про це йдеться у вироку суду від 29 червня.

Обвинувачена 23 травня, близько 15:00, перебуваючи у приміщенні рожищенського магазину «Лотос», з торгових прилавків, таємно взяла четверо жіночих штанів  джинси та одні чоловічі, які сховала у свою сумку.

Після чого жінка, не маючи наміру оплачувати товар, попрямувала до виходу з магазину, однак її викрила працівниця магазину та спробувала затримати. Обвинувачена вибігла з магазину та залишила місце скоєння злочину з викраденим майном.

Вказаними діями жінка спричинила підприємцю майнової шкоди на загальну суму 1 826,33 гривні.

Згодом потерпіла та обвинувачена уклали угоду про примирення, за умовами якої підсудна відшкодувала матеріальну шкоду.

Суд ухвалив угоду про примирення затвердити, визнати жінку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України, та призначити покарання у виді 120 годин громадських робіт. Також вона сплатить на користь держави процесуальні витрати за проведення товарознавчої експертизи в розмірі 1 029 гривень.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром