На першому благодійному новорічному ярмарку зібрали близько 800 гривень

18 Грудня 2015, 18:00
Фото Володимира Ковалюка 1784
Фото Володимира Ковалюка

Довгоочікуваний ярмарок ручних виробів, організований культурним об’єднанням «Арт Лайф» разом із районною бібліотекою для дітей, добіг свого логічного завершення. Цікавих та приємних вражень отримали всі, хто завітав цього дня в бібліотеку. ФОТОРЕПОРТАЖ

«Потрапила на передсвятковий ярмарок у Рожищі. Розтратила останні гривні. Не шкода, бо ярмарок благодійний, а придбані дрібнички ручної роботи стануть окрасою мого будинку на Різдво. Жаль, не вистачило грошей на серію картин про життя двох вареників. Це геніально!», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці журналістка Оксана Ковальчук.

І справді – це був дивовижний ярмарок, який приніс не тільки задоволення для покупців, які придбали оригінальні речі ручної роботи, а й подарує в майбутньому радість для діток. Адже всі виручені кошти — а цього разу вдалося зібрати близько 800 грн. —  організатори планують спрямувати на добру справу.

Благочинний Рожищенської округи УПЦ настоятель Свято-Михайлівського храму отець Петро, який теж завітав цього дня на ярмарок, розповів присутнім про Миколая Чудотворця та його діяння на землі. Ведуча заходу Наталія Марценюк забавляла діток різними загадками та іграми. Неймовірного святкового настрою подарував присутнім хореографічний колектив РД «Просвіта» (керівник Людмила Райхерт).

Цього дня подарунки від Рожищенської районної організації товариства Червоного Хреста України отримали дітки-переселенці та діти учасників АТО.

Звісно, як же в передсвятковий день та й без Святого Миколая (якого зіграв Микола Репецький)? Цей чарівний дідусь завітав і сюди. Дітки з радістю розповідали старенькому віршики та, безумовно, отримували за свій талант солодкі подарунку від організаторів дійства. Були тут і Ангел (Олена Карпук), і Чортик (Микола Сидорук).

1

Гарні та усміхнені, щасливі та задоволені малеча та дорослі зазнімкувалися зі Святим Миколаєм і поспішили додому. Адже сьогодні на кожного чекає незабутня та дивовижна казкова ніч!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024