На Волині пройдуть масштабні військові навчання

12 Вересня 2017, 13:28
3606

Населення Волинської, Рівненської, та Житомирської областей просять з розумінням поставитися до розгортання військових таборів та переміщення військової техніки.

Так, прес-служба оперативного командування повідомляє про початок проведення планових військових навчань з військовими частинами та підрозділами оперативного командування «Захід», - пише  ІА Волинські новини.

Під час проведення навчань планується здійснення переміщення військової техніки як вдень та і в темну пору доби, розгортання військових таборів поза межами населених пунктів та відпрацювання навчальних завдань особовим складом в: Любомльському, Камінь-Каширському, Ратнівському, Старовижівському, Шацькому, Ковельському, Маневицькому районах Волинської області; 

Сарненському, Володимирецькому, Дубровицькому, Рокитнівському та Зарічнянському районах Рівненської області;

Олевському, Овруцькому, Ємільчинському, Лугинському, Народицькому, Коростенському, Малинському районах Житомирської області.

Окрім цього, нагадаємо, 11 вересня на базі одного з аеродромів Волині розпочався льотно-методичний збір за участю бригади тактичної авіації імені Петра Франка. Отож, на волинян чекають гучні ночі, сповнені авіаційної «музики».

Командування оперативного командування «Захід» звертається до місцевого населення з проханням з розумінням поставитися до обмежень або незручностей, які можуть спричинити практичні дії підрозділів ЗС України у той час, коли Росія планує масштабні військові навчання на теренах Білорусі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024