Оштрафували водія, який збив велосипедистку в Дубищі

23 Червня 2021, 09:13
Штраф 2062
Штраф

Суддя Рожищенського районного суду В'ячеслав Требик розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, що вчинив дорожньо-транспортну пригоду у селищі Дубище Рожищенської громади.

Про це йдеться у постанові суду від 18 червня.

Чоловік 25 квітня о 21:21 на вулиці Зеленій у селищі Дубище, керуючи автомобілем ЗАЗ, не забезпечив безпеки руху, не звернувся за допомогою до інших осіб та, під час руху заднім ходом, допустив зіткнення з велосипедисткою. Жінка отримала тілесні ушкодження, а автомобіль – механічні пошкодження.

Під час розгляду справи водій свою винність у вчиненні зазначеного правопорушення визнав повністю. Потерпіла у судове засідання не з'явилася.

У рапорті про повідомлення поліцейського значиться про те, що жінка від госпіталізації відмовилась та подала заяву відповідну заяву.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 Адміністративного кодексу, і піддати його штрафу в розмірі 850 гривень. Також він заплатить 454 гривні судового збору в дохід держави.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024