У Рожищі занепадає футбол, - вважає Кварцяний

08 Вересня 2017, 13:35
3791

Депутат Волинської обласної ради Віталій Кварцяний заявив, що на Волині через байдужість влади занепадає футбол.

Про це стало відомо під час сесії облради у четвер, 7 вересня, - пише Волинь24.

«У Локачах катастрофа. Там 18 століття. Бондар давав кошти на розвиток стадіону. Зараз там все розбомбили. Штанги поламані, желізякі на полі, роздягалки розбиті. Так само в Ратному, у Маневичах У Ратному взагалі катастрофа. Рожище завжди було четверте-п’яте по розвитку футбольної інфраструктури, а тепер – 11. Державні кошти витрачають на премії для тих, хто не тренує дітей», - обурився Віталій Кварцяний.

Він попросив голову ОДА Володимира Гунчика розібратися з голова РДА, які блокують розвиток спорту, зокрема, футболу на Волині. 

Голова обласної ради Ігор Палиця попросив завершити виступ, адже у депутата завершився час.

«Демократії нема», - заявив Віталій Кварцяний. Після цього обранці громади поаплодували йому.

«Колеги, шо ви похлопали і даже мене не підтримали, щоб мені дали ще час для того, щоб завершити виступ? Більше не буду говорити», - образився Кварцяний.

Коментарі
08 Вересня 2017, 17:28
В нас розвитком футболу займаються тільки баптісти...державні органи в цьому ноль по фазі...на стадіоні поле косили поки Копачівка грала..в другій школі ціле літо на футб площадці трава по коліна....про який розвиток футболу можна говорити..а потім Рейкіна розказує що молодь в нас не тим займається...так може треба спочатку створити умови,щоб залучати молодь до спорту,а не тільки п....ти
08 Вересня 2017, 20:21
Не чіпайте бабу Рейкіну. Вона проінспектувала всі школи району щодо виховної роботи і дала своє заключення ( звичайно повний совковий маразм) нууу, має право. Щодо футболу. Те що сьогодні нема спеціаліста в ДЮСШ то це так а займаються здебільшого вчителі фізкультури. Однак там де є бажання це робити не потрібно просити владу викосити поле, купити м'яч і т. д. Надіятись що виділивши кошти на мат.частину зарплатню тренерам діти масово підуть у фотбол чи інший вид спорту, НІІІ. Це залежить від вас батьки від вашого бажання бачити дитину за компютером чи на стадіоні . Все в нас є, окрім бажання. Згадайте 70-80-ті де були ви. Правильно , гонили м'яч на перервах після уроків, зимою хокей, чижика, слона іт.д. Ведіть ваших дфтей в басейни,стадіони, спортмайданчики, водїть у походи . Тоді і владу можна тормосити про фінансування.
08 Вересня 2017, 22:21
внас все западае..не тільки футбол..скоро будем деревяним плугом орати......
09 Вересня 2017, 01:21
Футбол в Рожищах був!! Коли Наконечний Степан Федоривич тренував, після його Матвійчук ПЕТРО тренував теж був футбол весь РАЙОН їздив подивитися. Сергій Круковець грав Був Футбол осталися одні спогади..
09 Вересня 2017, 01:38
Нема грошей нема кохання....а футболу тим більше
09 Вересня 2017, 01:43
Але покосити травичку то все таки потрібно...а то деколи немає де побігати для здоров'я
09 Вересня 2017, 13:01
А ФК чи може СК ВОЛИНЬ процвітає
09 Вересня 2017, 14:52
Проблема не тільки з футболом. А зі всім дозвіллям для молоді. Вийдіть у місто ввечері. Вся молодь обсіла всі лавки, магазини і сходинки. Їм просто нема куди подітись. Не знаю чи правильно в школах займатись, там все ж таки все для дітей. Але потрібні невеличкі освітлені майданчики: турнічки, баскетбольне кільце, мініфутбол, тенісні столи... люди б це оцінили, молодь б мала б куди дівати дурь.
09 Вересня 2017, 18:17
А тему СК Волинь для Уварца не можна зачіпати, а то Палиця ой власник клубу образиця. він же теж влада і він же власник фракції Кварцяного в обласній раді. А демократії таки не має.
10 Вересня 2017, 03:21
В Рожищі справді складна ситуація з розвитком футболу. Головна причина---відсутність нормальної інфраструктури та тренерів-фахівців. Безумовне місце займає і фінансування. Грошей, що виділяється не хватає на утримання команди на область в її повному об'ємі. Відповідно ми не можем залучити сильних виконавців і навіть втримати місцевих. Найближчі перспективи---що в райцентрі накінець з'явиться штучний майданчик 60 на 40, що дозволить змістити нагрузку з основного поля і стан його дещо покращити. А Кварцяному варто б звернути на якій качкарні в Теремно тренується 10 класів ДЮФШ Волинь).. От як їхнім тренерами виростити таланти на теремнівських "городах"???
10 Вересня 2017, 11:37
Помилка району- голова федерації футболу є одночасно тренером ФК Копачівка.Кошти великі ідуть , а результату нема. Легко грати на район, коли в руках всі фінанси .А ти ,Толику,виведи на поле гравців,зіграй 16 турів,не заплати кожному своєму гравцю -і побачу який ти чемпіон.А село і так грає, на ентузіазмі. Ти вбиваєш футбол в районі! Віддай ті гроші селам-буде не 9 команд,а 19.Чому не знайшли коштів для ФК Топільно,щоб поїхали у Переяслав? Ганьба! А Кварцяний правий...
11 Вересня 2017, 03:17
ФК Торпедо на район грає за гроші Копачівськоі сільради за доволі помірні кошти. Допомога влади на обласні змагання є, але вона складає лише1/3 бюджету команди, інші кошти приватні. Чемпіонат області почався 2 тижні назад,а ми ще ні гривні не отримали, а на нас ще й діти РДЮСШ нагружені. А на топільно гроші виділяються з програмиДстКоллс, де райрада заклала немалі кошти. Чого вони не поїхали---питання до голови районного Колосу
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024