Єлизаветинці відзначили День села

06 Вересня 2017, 10:15
На День села волонтери вручили посвідчення УБД Михайлу Оніщуку 6358
На День села волонтери вручили посвідчення УБД Михайлу Оніщуку

Ранок 3 вересня видався похмурим, дощило.

Але ближче до обіду хмари почали танути, ніби розуміючи, не можна псувати людям свято, адже в Єлизаветині відзначатимуть День села.

Про початок дійства сповіщав духовий оркестр Рожищенського РД «Просвіта» - урочистими маршами, іскрометними польками та іншими знайомими й дорогими кожному мотивами, скликав він людей до клубу.


Святковий концерт розпочали місцеві аматори сцени жіночий вокальний ансамбль «Вербиченька» (керівник Надія Карпець) величальною піснею «Єлизаветинська рідна сторона».


Присутніх в залі щиро привітав голова Носачевичівської сільської ради Олександр Корнійчук, побажавши миру та процвітання, він вручив подяки вручив подяки тим, хто бере активну участь у громадсько-культурному житті села.


Відвідали свято і особливі гості – голова Ради об’єднання волонтерів Нововолинського центру допомоги військовослужбовцям Валерій Курстак, керівник інформаційного напрямку НЦДВ ОМ 7МБ Володимир Красун, координатор НЦДВ ОМ 7МБ Олександр Ільницький, учасник бойових дій на сході країни Валерій Суровий , представник юних патріотів Нововолинська Олександр Івановський –та учасник АТО, поет, бард, автор поетичних збірок «Небо Донбасу» та «На лінії невидимих» Юрій Щербик.

Ці люди приїхали в Єлизаветин з особливою місією – вручення посвідчення УБД Михайлу Оніщуку. Справа в тім, що Михайло, побувавши 2014 року в самому горнилі бойових дій на сході країни, до цього часу не міг отримати посвідчення, яке підтверджуватиме його статус. І лише завдяки втручанню волонтерів вдалося виробити необхідний документ. На знак вдячності Олександр Корнійчук від усієї громади подарував гостям торт.

Юрій Щербик виконав кілька власних пісень і не було в залі жодної людини, чиє б серце не відгукнулося на біль покладений на ноти.

Далі линули пісні та слова вітань на адресу наймолодшого жителя Єлизаветина Дениса Савчука та його родини. А, якщо оцінювати прожиті роки, як безцінну скарбницю мудрості й досвіду, то «Мамині яблуні» у виконанні вокального ансамблю клубу села Луків (керівник Галина Мірчук, акомпанемент Петро Сітовський), звучали для наймудрішої, найдосвідченішої, найповажнішої Лідії Дмитрук.



Не могли в цей день оминути того факту, що з недавнього часу багато місцевих жителів зайнялися вирощуванням малини і ця доволі нова для селян форма сільськогосподарської роботи вже почала приносити свої дивіденди.

Святковий концерт тривав: піснями народними та авторськими, патріотичними, ліричними, жартівливими, іноді навіть з елементами театралізації, продовжували тішити глядачів, як місцева «Вербиченька», так і гості з Лукова і все це «на ура», під щирі оплески. Тепло приймала публіка сімейний дует Мірчуків, солістку Галини Швець. Проникливо читали поезію Зоя Вовк та Галина Швець. До душі прийшовся єлизаветинцям виступ вокального гурту «Мальви» з Рожища.

Після закінчення концерту дійство продовжилося розіграшем лотереї за результати якої на багатьох місцевих кухнях з’явиться нове приладдя. А для маленьких гостей ведуча заходу Наталія Марценюк підготувала конкурсно-ігрову програму, де кожен учасник мав змогу повправлятися в спритності та кмітливості, отримавши на згадку якусь цікавинку.

Забави для молоді продовжилися дискотекою просто неба. Але тут про свої плани згадав ранковий дощ та вирішив перейти у зливу. Та хіба це може зупинити охочих потанцювати? Тож апаратуру швидко перенесли в приміщення клубу і продовжили розважатися. Словом, свято вдалося на славу!









1

1

1



1

1

1

1

1

4

3

4


3

4

3

3

3

4

3

 

Коментарі
07 Вересня 2017, 00:23
молодці земляки!!!! ..........
07 Вересня 2017, 01:31
Вдавися своєю злобою.
22 Вересня 2017, 14:11
Ееее, я не поняв, чого це про день села нічого не відомо було по селі! Я б теж сходивю....
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024