Результати п’ятнадцятого туру Чемпіонату району з футболу

05 Вересня 2017, 22:00
2799

Завершилися матчі 15-го туру Чемпіонату Рожищенського району з футболу, які відбулися 3 вересня.

Футбольна неділя для району знову не минула без сенсацій. По-справжньому осіння погода, не завадила демонструвати гравцям команд видовищний футбол.

З трьох матчів туру зафіксовано дві перемоги та одну мирову.

Хороше враження склала про себе гра команди ФК «Кременець». Вона приймала ФК «Навіз». Ці команди є сусідами по «турнірці», проте, у неділю «Кременець» виявився набагато сильнішим за свого опонента, а рахунок матчу виявився розгромним – 7:0 на користь господарів.

Уже перший гол був забитий на початку першого тайму з пенальті, а інші два голи не змусили глядачів на себе довго чекати. «Навіз» на другий тайм рішуче зібрався відіграватися, тиснув, але «проґавивши» контратаку «Кременця», пропустили четвертий гол.

Господарі знову почали позиційно атакувати та суттєво збільшили гольову перевагу. Такий  насичений та цікавий матч не міг не задовольняти глядацьку аудиторію.



Наступний матч туру відбувся між командами «Переспа» та «Духче». Явний фаворит двобою ФК «Духче», протягом усього Чемпіонату стабільно показує чудову гру, проте, цього разу втратила безцінні турнірні бали.

ФК «Переспа» у себе вдома грає відкрито та уже не вперше відбирає очки у команд. Фінальний рахунок матчу 1:1. Варто зазначити, що на перебіг матчу суттєво вплинуло вилучення гравця ФК «Духче» в середині першого тайму. Хтозна як би завершився матч при рівній кількості гравців.

Третій матч недільного туру зафіксував цілих 6 голів. Безперечний лідер чемпіонату ФК «Торпедо» (Копачівка) здобув чергових три очки у матчі з ФК «Доросині». Проте, цей матч, був дуже напруженим, емоції вирували як на полі між гравцями, так і між глядачами. Хоча ФК «Торпедо» переміг, але не без справжнього футбольного бою.

Налаштовані та вмотивовані гравці команди «Доросині» намагалися нав’язувати свою гру з перших хвилин: часті удари по воротах, небезпечні контратаки – дуже не подобалися наставнику лідера чемпіонату.

Проте, «Торпедо» уже в першому таймі змогло забити два голи. Уже на першій хвилині другого тайму доросинівці добилися свого і забили м’яч. Не зважаючи на це, менш чим за  хвилину «торпедівці» забили третій гол, рахунок став 3:1.

Ніхто з команди «Доросині» не опустив голову через це і невдозі відгірали ще один м’яч та почали суттєво тиснути на «торпедівців». Уже ближче до фінального свистка, «Торпедо» забив останній гол матчу, тим самим, гра закінчилася з рахунком 4:2.

Нагадуємо, що це коло пропускали команди «КСПТ»(Рудня), «Сокіл» та «Топільне».

Граємо та вболіваємо разом!

Володимир Потрапелюк 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024