Юний рожищанин здобув у столиці ІІ місце на міжнародному конкурсі Autumn Music Fest

15 Грудня 2015, 19:40
2939

Нещодавно на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального, вокального та хореографічного мистецтва малих форм та творчих колективів «Станіславів-Artlike Fest», що проходив у Івано-Франківську, наш земляк, 10-літній рожищанин Андрій Копюк став лауреатом ІІІ ступеня в молодшій віковій категорії з гри на гітарі. А кілька тижнів тому цей цілеспрямований юний талант повернувся з Києва вже зі справедливо вибореним ІІ місцем на Міжнародному конкурсі-фестивалі Autumn Music Fest.

1

Хлопець уже три роки навчається майстерності гри на гітарі в Рожищенській дитячій музичній школі у талановитого педагога Світлани Семенюк. Цьогоріч уперше брав участь у конкурсах, і, як бачимо, не дарма. Хоча судді були аж надто вимогливі, за словами викладача Світлани Семенюк.

1

– Завдяки Світлані Вікторівні наш син не тільки вчиться грати на улюбленому інструменті, а й подорожує, бачить нові міста, спілкується з ровесниками, має масу вражень і бажання здобувати нові перемоги, – коментує мама переможця Іванна Копюк. – Ми з чоловіком навіть не задумувалися над тим, чи витрачати кошти на поїздку, чи ні. Як і всі батьки, намагаємося дати дитині гідне виховання та можливість розвиватися. І повірте, немає нічого приємнішого, ніж бачити, як дитина радіє перемозі. Діти – це сенс нашого життя.

1

До речі, тато Андрійка – демобілізований боєць АТО. Він упевнений, що треба вчити, прищеплювати дітям любов до усього прекрасного в житті й молити Бога, аби їм не довелося побачити жахіття війни, яке, на жаль, бачать діти на Донбасі.

Викладач Світлана Семенюк пророкує Андрієві Копюку велике майбутнє. Головне, аби запал, який нині бушує в дитячому серденьку, з роками не згас. А ми в свою чергу бажаємо нових перемог і вражень.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024