«Волиньгаз Збут» розігрує газ серед власників котлів

04 Червня 2021, 15:27
ТОВ «Волиньгаз Збут» PROMO 2125
ТОВ «Волиньгаз Збут»

ТОВ «Волиньгаз Збут» оголосив про запуск акції «Рівномірний підключай – Газ вигравай!» для клієнтів, що перейдуть на тариф «Твій газ Рівномірний платіж».

Про це Бізнес.Району повідомили у пресслужбі товариства.

«Твій газ Рівномірний платіж» – тарифна пропозиція від ТОВ «Волиньгаз Збут», яка дозволить побутовим споживачам суттєво зменшити суми в зимових платіжках. 

Тепер, при підключенні до тарифу, ви не тільки можете сплачувати до 40% менше в опалювальний сезон, а й отримуєте шанс виграти газ у подарунок!

Читайте також:  Як уникнути надмірних витрат за газ

Побутові споживачі, які приєднаються до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» у червні, автоматично візьмуть участь у розіграші сертифікатів на газ:

1 місце – сертифікат 3000 гривень на газ;

2 місце – сертифікат 2000 гривень на газ;

3 місце – сертифікат 1000 гривень на газ;

4-5 місця – сертифікат 500 гривень на газ;

6-10 місця – сертифікат 250 гривень на газ.

Крім цього, 100 перших учасників гарантовано отримають по 50 гривень на газ.

Зауважимо, в акції беруть участь тільки власники газових котлів, які перейшли на тариф та сплатили місячний платіж у період з 1 по 30 червня 2021 року.

Переможців визначать з допомогою сервісу random.org та оголосять 9 липня.

Нагадаємо, в рамках тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» річне споживання блакитного палива розділяється рівномірно упродовж року. За рахунок цього споживачі сплачують щомісяця однакову суму. Це дозволяє зменшити навантаження на сімейний бюджет взимку, коли споживання газу найбільше. 

Ціна газу у рамках комерційної пропозиції «Твій газ Рівномірний платіж» складає 7,99 грн за кубометр.

Аби перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж», потрібно подати нову Заяву-приєднання у відділеннях «Волиньгаз Збуту» або Центрах обслуговування клієнтів 104.ua. Також це можна зробити онлайн, подавши заявку на сайті компанії.

Для отримання детальної інформації про тариф «Твій газ Рівномірний платіж» та інші пропозиції для побутових споживачів, звертайтеся за телефоном (0332) 74 93 15 або заходьте на сайт компанії.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024