2 вересня: гортаючи рожищенський календар

02 Вересня 2017, 10:10
1685

2 вересня на ювілейну сходинку свого життя ступила ветеран праці, яка все своє життя присвятила навчанню інших - Віра Василівна Пігрух (на фото). 

Жінка до виходу на пенсію працювала в Рожищенському НВК №4. Сьогодні, хоч вона і на пенсії, але продовжує передавати свою мудрість рідним та близьким.  

Прийміть Віро Василівно, наші щиросердечні поздоровлення та побажання з цієї нагоди - 65-річчя з Дня народження. Своєю невтомною працею, високим професіоналізмом, наполегливістю, талантом й мудрістю, почуттям відповідальності Ви здобули заслужений авторитет серед освітян краю, колег, громади загалом. 

Нехай Ваші життєві знання і досвід, доброта і людяність й надалі сприяють розбудові нашого краю. Міцного Вам здоров’я, невичерпних творчої наснаги і завзяття, успіхів і всіляких гараздів.

Хай Боже благословення завжди буде з Вами та дарує непохитні віру, надію, любов!

День Ангела святкують: Віктор, Максим, Павло, Самуїл, Тимофій, Федір.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

2 вересня святкують: День закінчення Другої світової війни. Офіційна і загальновизнана дата завершення Другої світової війни - 2-е вересня 1945-го року. У цей день рівно у 9-й годині і 2 хвилини (за токійським часом) був підписаний формальний акт про беззастережну капітуляцію останнього активного союзника фашистської Німеччини - Японії. Це сталося на борту американського лінкора ББ-63 «Міссурі». 

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: У православ'ї 2 вересня - Самойлін день - відомий як день пам'яті пророка Самуїла, який вважався захисником і покровителем усіх селян і знедолених людей.

Погода: Сьогодні очікується плюс 25—20 °C, без опадів, помірний вітер. 

Народний прогноз погоди: 2 вересня відзначається день пророка Самуїла. Починають збиратися у зграї перелітні круки. З'являються зимові опеньки. На городі час зривати буряк і моркву - городу вклонятися. Наші предки помітили, якщо у цей день гримітиме - осінь буде затяжною.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024