Рожищанам нагадують про штрафи за нескошену траву й зарослі

01 Червня 2021, 12:21
Рожищанам нагадують про штрафи за нескошену траву й зарослі 3166
Рожищанам нагадують про штрафи за нескошену траву й зарослі

Всі підприємства, установи, організації, комунальні підприємства, заклади громадського харчування, навчальні, торгові та комерційні заклади, власники приватних домогосподарств повинні скошувати траву на закріплених за ними ділянках, а також прибирати підпорядковану їм територію від сміття, видаляти зарослі та кущі.

Про це нагадують на сайті Рожищенської громади.

Відповідні норми зафіксовані у Правилах благоустрою територій міста Рожище (розділ 2 «Повноваження, права та обов’язки суб’єктів благоустрою», розділ 4 «Утримання територій, закріплених за об’єктами благоустрою», розділ 6 «Утримання зелених насаджень на об'єктах благоустрою»).

«Переконливо просимо містян дотримуватися Правил благоустрою. Адже утримання зелених насаджень у неналежному стані спотворює естетичний вигляд міста та створює незручності», – йдеться у повідомленні.

Нагадують, що за порушення Правил благоустрою територій Рожища винні особи несуть відповідальність, встановлену Кодексом України про адміністративні правопорушення та Законом України «Про благоустрій населених пунктів», – накладення штрафу від 340 до 1360 гривень; для посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 гривень.

Коментарі
01 Червня 2021, 11:46
Цікавить територія прилегла до БДТ (ліворуч). Чому "Дільниця благоустрою" ніколи не скошує там траву, ділянка невеличка і завжди зарості. Попереду будинку 81 вул. Незалежності траву можна скосити, а 2 метри далі ні. І хто тоді "винна особа"???
01 Червня 2021, 13:41
По вулиці Селянській зі сторони переїзду вже другий тиждень на тротуарі лежить гілляччя, яке напевно електрики назрізали і залишили, цікаво хто його прибере і хто за це відповідатиме
01 Червня 2021, 14:49
А хто контролюватиме ? Вже є муніципалний інспектор? Чи може сам бубочка з міньйоном лясиком жирком протрясуть і пройдуться обійстями громади з перевіркою?
01 Червня 2021, 15:13
Така ж ситуація була у нас на вулиці Кондратюка. Волиньобленерго зрізали дууууже велику кількість гілля. Ми наймали людей, які подрібнюють і вивозять гілля. Звернення до дільниці благоустрою були марними, на жаль. Так що надія на самих себе.
01 Червня 2021, 16:08
Щомісяця платимо за обслуговування будинку, ОСББ у нас немає. Сума в місяць до 150 і ще щомісяця з свого карману платити щоб мені біля будинку, що знаходиться в центрі міста 5-ти поверхівка викосили траву? Я немаю таких доходів і ще ж нас і штрафуватимуть, капець. Наша влада мала б пройти і проаналізуаатм територію де ваше? А де ні. Коли підходиш до працівників, які скошують траву у ВСТАНОВЛЕНІЙ ТЕРИТОРІЇ на їх думку, то вони показують на кишеню і кажуть заплатіть і викосимо. Нормально?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024