Назад у дитинство: відомі рожищенці показали, як виглядали у шкільні роки

01 Вересня 2017, 12:30


Рожищенці згадали «безтурботні роки життя».

Однією з найважливіших дат після закінчення літа сміливо можна назвати 1 вересня. Перший день осені, перший дзвоник у школі, перші переживання учнів, перша вчителька і перший крок в країну знань.

Безумовно, для більшості це дуже важлива подія і чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу.

Шкільні роки завжди згадуються по-особливому: з трепетом і хвилюванням. Людина може вивчити багато мов, отримати не одну професійну освіту, але частинкою життєвого успіху завжди буде рідна школа: та, що залишає неповторний слід і незабутні спогади на все життя. Адже як можна забути першу двійку, першу бійку, перший поцілунок?

З нагоди Дня знань Район.Рожище повернув колишніх і сьогоднішніх мешканців району назад у «безтурботні роки життя». Що не дивно: кожен пам’ятає свої шкільні роки. Хтось був старанним учнем, хтось активним та завзятим, а хтось любив побешкетувати. 

Зустріч із шкільним минулим, навіть переглядаючи світлини, це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, події, поїздки та екскурсії разом із класом.

Тож, які фото знайшли у своїх шухлядах рожищенці, дивіться нижче.

2