Родина з Рожища відвідала реколекції для подружніх пар

31 Серпня 2017, 10:51
1709

Відбувся перший тур реколекцій для подружніх пар з дітьми Луцького Екзархату. Захід тривав з 25 по 27 серпня. У ньому взяла участь родина з Рожища.

День розпочинався Святою Літургією, в якій брали участь всі діти, навіть найменший Арсенчик, якому тільки три місяці. Крім цікавих та змістовних наук, які провадив о. Андрій Коваль, де батьки мали змогу поглибити свої знання щодо Святої Тайни Подружжя та християнського виховання дітей, родини також весело проводили час: прогулянки на природі, можливість спробувати себе у верховій їзді  чи проїхатися  на велосипедах. Під час наук сестри Згромадження Божого Провидіння опікувалися дітками, щоб дати батькам змогу якнайбільше скористати з цих днів духовної віднови, – повідомляє Католицький оглядач.

Рожищани поділилися враженнями від заходу: «Для нас це був корисний досвід перебування на реколекціях для подружніх пар. Тому, в першу чергу хочемо подякувати організаторам, отцю Андрію та сестрам Згромадження Божого Провидіння за. Дуже вдячні за таке хороше навчання, для нашої сім’ї це було дуже вчасно та корисно. Сестрам і аніматору Любі вдячні за час проведений з нашими дітьми, за те, що ми, батьки, змогли повністю приділити час науці. Науки були основані на уривках Святого Письма з роз’ясненнями о.Андрія в доступній для нас формі.  Показ фільму який багато роз’яснює як потрібно жити з Богом. Ще я думаю всім сподобалось поїздка на конях, малеча була просто в захваті. Час пролетів з великою швидкістю.

Щиро заохочуємо подружні пари брати участь і не боятися долати труднощі у подружньому житті. Запрошуємо щонеділі ходити до церкви і приїжджайте до нас у Рожище на службу Божу».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024