На полігоні в Рожищі змагатимуться газові аварійні служби

29 Серпня 2017, 11:58
2724

У вівторок, 15 серпня, на Центральному спеціальному полігоні в Боярці починається перший етап фінальної частини Перших Всеукраїнських змагань газових аварійних служб групи компаній РГК.

Ще два етапи пройдуть на Східному і Західному спеціальних полігонах в Дніпропетровській і Волинській областях. Переможці цих трьох турнірів 7 вересня зберуться в фіналі, де і буде вперше виявлений чемпіон АДС, – повідомляє сайт 104.ua.

В цьому році вперше проводяться Всеукраїнські змагання газових аварійних служб, в яких беруть участь бригади з 20 газорозподільних компаній. Організатором першості стала група компаній РГК.

Спочатку, в липні, кожна з 20 компаній провела відбірковий турнір, на якому була визначена краща бригада аварійно-диспетчерської служби (АДС). Цій бригаді і доручено представляти своє підприємство у фінальній частині Перших Всеукраїнських змагань газових аварійних служб.

Змагання складаються з 6 дисциплін, серед яких пошук і усунення витоків газу, вміння працювати в екстремальних ситуаціях в загазованих приміщеннях з використанням засобів захисту, навички надання першої медичної допомоги і т.і.

Фінальна частина Всеукраїнських змагань пройде в чотири етапи, три з яких відбіркові, а четвертий стане завершальним. Переможців визначає конкурсна комісія, яка веде оцінку і підрахунок кількості балів за кожну дисципліну.

Перший етап.

Час і місце проведення: 15-17 серпня, Центральний спеціальний полігон, Боярка, Київська область.

Учасники: 6 кращих бригад аварійно-диспетчерських служб таких компаній як «Вінницягаз», «Житомиргаз», «Київоблгаз», «Миколаївгаз», «Хмельницькгаз» і «Чернігівгаз».

Другий етап.

Час і місце проведення: 21-23 серпня, Східний спеціальний полігон, Марганец, Дніпропетровська область.

Учасники: 7 найкращих бригад аварійно-диспетчерських служб таких компаній як «Дніпрогаз», «Дніпропетровськгаз», «Запоріжгаз», «Криворіжгаз», «Сумигаз», «Харківгаз» і «Харківміськгаз».

Третій етап.

Час і місце проведення: 29-31 серпня, Західний спеціальний полігон, Рожище, Волинська область.

Учасники: 7 найкращих бригад аварійно-диспетчерських служб таких компаній як «Волиньгаз», «Закарпатгаз», «Івано-Франківсьгаз», «Львівгаз», «Тисьменицагаз», «Рівнегаз» і «Чернівцігаз».

Четвертий етап. Фінал.

Час і місце проведення: 7 вересня, Східний спеціальний полігон, Марганец, Дніпропетровська область.

Учасники: 3 бригади, які перемогли на 1,2 і 3 етапі.

У фіналі буде визначено переможця та призери змагань.

Коментарі
29 Серпня 2017, 15:47
Краще б думали як людям зарплату та відпускні вчасно виплачувати.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024