Головою Ківерцівської райради cтав уроженець Рожища

13 Грудня 2015, 15:43
Григорій Недопад (фото узяте із «Волинських новин») 3239
Григорій Недопад (фото узяте із «Волинських новин»)

Головою Ківерцівської районної ради обрали представника «Укропу» Григорія Недопада, родом із Рожища, пишуть Волинські новини. Про це у своєму «Фейсбуку» повідомив депутат Луцької міськради, керівник фракції «Українського об’єднання патріотів» Ігор Поліщук, який поспішив привітати колегу з перемогою.

Треба сказати, що з виборами голови представницького органу Ківерцівщини цього скликання склалася цікава ситуація. Після того як на голосуванні під час обрання очільника райради встановилася «нічия» між претендентами від «Укропу» Володимиром Юрчуком та «Солідарності» Юліаном Таранчуком (лічильна комісія визнала два бланки недійсними, бо були неправильно заповнені), прихильники пропрезидентського кандидата в це крісло від БПП подали позов до суду, щоб їхнього висуванця визнали переможцем. Утім, укропівець таки виграв у цій справі.

Прес-служба волинського «Укропу» повідомила, що з постановою суду мали можливість ознайомитися всі 34 депутати Ківерцівської районної ради, котрі з’явилися на друге сесійне засідання. Попри це, дискусії в залі, чи виконувати рішення суду, точилися більше години. Мовляв, термін подання апеляційної скарги ще не сплинув. Урешті перейшли до висунення кандидатур на посаду голови. Депутати від «Укропу» цього разу запропонували вже іншого свого колегу — 34-річного Григорія Недопада. Він виявився єдиним претендентом. 32 обранці громади підтримали його кандидатуру.

Цікаво, що на сесію Ківерцівської райради підтримати однопартійця прибув особисто голова обласної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов.

Досьє на персону. Григорій Недопад – директор ТзОВ «Грін Ріелті». Родом з міста Рожище. Має дві вищі освіти. Закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки (факультет географії), Академію управління персоналом (спеціальність «Менеджмент організацій»). Обраний депутатом районної ради вперше. Одружений. Виховує 10-річного сина та 6-річну доньку.

Зауважимо, «Укропівці» також очолили районні ради у Луцькому, Ратнівському та Шацькому районах.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024