Діти учасників АТО у школах Рожищенщини будуть харчуватися безкоштовно

26 Серпня 2017, 11:10
2360

Безоплатне харчування у школах отримають лише діти пільгових категорій. Про це повідомив начальник відділу освіти та молоді РДА.

«Безоплатне харчування у школах буде для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах, учнів 1-4 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції, та дітей, переміщених з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції з розрахунку 10 грн. на одну дитину в день.

Також на підставі рішення сесії районної ради безоплатне харчування буде організоване для дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції та дітей переміщених з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, які перебувають у групах продовженого дня», – повідомив начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Ігор Кузава.

Учні 1-11 класів, які не мають жодного з перерахованих статусів, харчуватимуться за кошти батьків.

Коментарі
26 Серпня 2017, 17:07
не потрібно скидати всі свої проблеми на рішення сесії районної ради.Неможете працювати начальником ідіть назад в адміністрацію.
26 Серпня 2017, 19:01
В адміністрації теж перехрестились, позбувшись такого "безцінного" працівника, який звик всі свої робочі місця купувати. Але в силу своїх обмежених інтелектуальних можливостей не може ні проаналізувати стан речей, ані спрогнозувати ситуацію. А тепер прийшов розвалити освіту.
27 Серпня 2017, 01:08
До чого тут Кузава.Гроші закладаються на вищому рівні.Єспеціальні документи якими керуються.
28 Серпня 2017, 01:22
От ви б тільки обсирали, чесне слово! Забули, що минулого року кабінет міністрів постановою скасував безкоштовне харчування для діткй 1-4 класів, і лишив цю привілегію тільки пільговикам. Мол, місцеві бюджети є, ї..ся як хочете х тим їдлом. Готовий поспорити, що ні один місцевий бюджет в Україні такий тягар як бесплатно кормити в школі дітей початкових класів району не візьме, бо розориться. Так що тут претензії не до начальничка захудалого, а до Порошенків з Гройсманами і їх командою молодою. Які нам одною рукою дають мінімалку у 3200, а другою забирають, підвищуючи ціни на комуналку, продукти і проїзд. Зараз ще пенсії з 1 жлвтня до 3 тисяч піднімуть, пенсіонери вже тремтять і радіють, як то буде кльово жити. Наївні, як зараз виростуть ціни - буде з 3 тисячами те саме купити що за 1 тисячу
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024