Визначили заступників голів постійних комісій райради

09 Грудня 2015, 11:00
1621

У новообраній Рожищенській районній раді ще рішенням від 27 листопада поточного року було утворено чотири постійних депутатських комісії у складі голови та членів комісії, що покликані вивчати, здійснювати попередній розгляд і підготовку питань, а також контролювати виконання рішень представницького органу влади району.

Перші засідання новосформованих профільних комісій відомства, на яких вирішувались організаційні питання, пройшли  в понеділок, 7 грудня: на них обрали заступників голів та секретарів, інформує офіційний сайт районної ради.

Так, у комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та податкової діяльності, яку очолює депутат Володимир Матвійчук, заступником голови став Віталій Ковальчук, секретарем – Віра Горолюк.

Замом очільника комісії з питань сільського господарства та раціонального використання земельних і природних ресурсів, у якій головує депутат Руслан Хомич, призначили Ігоря Ткачука, секретарем – Ірину Петрову.

 

Комісію з питань депутатської діяльності, правопорядку, охорони здоров’я, гуманітарних та соціальних питань очолює депутат Орест Кметюк, його заступник – Володимир Потапчук, секретар – Людмила Ковальчук.

Заступником голови очолюваної депутатом Сергієм Дунцем комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад району, розвитку підприємництва, енергетичного комплексу, транспорту і зв’язку став Віктор Дацюк, секретарем обрали Оксану Філіпчук.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024