Як у Рожищі святкували День народження України

25 Серпня 2017, 15:00
8597

24 серпня Рожище разом з усією країною відзначало 26-ту річницю Дня Незалежності України.

Вже з одинадцятої години ранку, коли в храмах завершувалися святкові Богослужіння, в міському парку йшли остання приготування, рожищенські дітки малювали на асфальті цілі картини присвячені Дню народження держави, а працівники клубних установ та бібліотекарі з усього району формували обжинкову українську вулицю.

3

4

4

4

4

10

7

За приємними клопотами непомітно збіг час і о першій годині дня народна аматорська хорова капела працівників культури піснею-молитвою «Боже, великий єдиний» розпочала урочистості з нагоди найбільшого державного свята.

1

Після спільного виконання державного Гімну, з Днем Незалежності рожищан та гостей міста привітали Інна Гайворонська – голова Рожищенської РДА, Андрій Музика – голова районної ради, В’ячеслав Поліщук – міський голова, підполковник Олег Алєксєєв – військовий комісар району та староста Слупського повіту республіки Польща – Здіслав Колодзинський.



3


Особлива увага була приділена захисникам незалежності та цілісності нашої держави. Учасники бойових дій на сході країни були нагороджені відзнаками Президента України «За участь в антитерористичній операції» та нагрудними знаками «Учасник АТО». Відзнаку «Командира 80 ОДШБр» отримав Андрій Іоргов, а нагрудний знак «Знак Пошани» - Леонід Майструк.

2

4

Впродовж другої половини дня піднесений настрій усім присутнім на святі дарували колективи та солісти з усіх куточків нашого району. Піснею звеличували нашу державу, віддавали шану її красі і величі, висловлювали віру в мирне життя та беззаперечну перемогу.

3

3

5

3

7

4

5

3

Паралельно найменші гості свята мали можливість взяти розважитися під час ігрової програми від для дитячих бібліотекарів, або стати учасниками і глядачами справжнього казкового дійства, яке підготували завжди винахідливі та креативні працівники БДТ.

2

4

Ближче до вечора концерт на головний сцені продовжили солісти та колективи РД «Просвіта» та музичної школи.

4

Завершував святкування Дня незалежності в Рожищі гурт «Luchesk Band».

3

Більше світлин у Галереї. Щоб перейти, натисніть ТУТ.


1


3

3

4

2

3

5

4

6

2

6

4

2

4

Більше світлин у Галереї. Щоб перейти, натисніть ТУТ.

Коментарі
25 Серпня 2017, 18:39
А Петро Володимирович не змінився за стільки років,що його не бачила!<br/>Молодці,гарно відсвяткували,гарні фото,приємно переглянути))
26 Серпня 2017, 02:10
Дуууже цікаво і креативно,з року врік все цікавіше та цікавіше!
26 Серпня 2017, 11:13
Тим хто прийшов на півгодини-цікаво і креативно.А людей промучили з самого ранку до пізнього вечора.Нічого не продумано.Дехто приїхав в 10, а на сцену потрапив в шість годин внечора,хіба це організація.Всі живі люди.І навіть за снопи,пиріжки і т.д ніхто дякую не сказав. На другий рік ,кому треба хай стає і робить.
27 Серпня 2017, 17:53
Відразу видно &quot;щирого українця&quot; - до вечора протримали, дякую не сказали і т п. Ти хоч знаєш що святкували?? Чи твій патрійотизм має конкретну ціну в грошових одиницях?? Подякуй Богу, що маєш можливість прийняти участь у святкуванні, а не сидіти в бліндажі, чи ще гірше в своєму погребі, бо артобстріл йде.
28 Серпня 2017, 17:48
Ти хоч подумав що написав?Чи ще не протверезів після святкування?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром