Ну-мо вбирати ялинку разом!!!

12 Грудня 2015, 16:47
2220

Рожищенці помаленьку готуються до новорічних свят. Торговельні заклади почали прикрашати новорічним декором, вечірні вулиці світяться вогниками гірлянд, на вікнах кімнат найменших рожищан з’являються кольорові витинанки-сніжинки… Свято наближається! А от якою буде вона – наша новорічна красуня, головна ялинка міста і району?

З цим запитанням ми звернулися до керівника КП «Дільниця благоустрою» Юрія Міщука, котрий і відкрив нам таємницю: цьогоріч наряджатимуть уже не традиційне деревце, яке часто-густо виставляли на кпин рожищани за його трохи «обскубаний» вигляд, а ялинку неподалік, яка має гарний, пишний вигляд.

1

– Ялинку плануємо прикрасити, як завжди, до Дня Святого Миколая, – зауважує Юрій Іванович. – Для новорічної красуні вже придбали в достатній кількості великі різнокольорові кульки, гірлянди й інші прикраси на суму 2625 грн. Є ще й минулорічні іграшки.

А от ідея стати творцем ялинкової іграшки, на жаль, за словами економіста цього підприємства Катерини Василівни, не знайшла великої підтримки у містян. Аж одна (!) людина принесла для новорічної красуні свою прикрасу. Як зазначила наша співрозмовниця, таке прохання виникло не через брак іграшок, а для того, щоб кожен мав змогу долучитися до святкового дійства та вкласти у виріб частинку теплоти свого серця.

1

–  Прикрашати ялинку на площі Незалежності ми плануємо вже 15 грудня, – зазначає Катерина Василівна. – До цієї цікавої та водночас приємної справи запрошуємо долучитися всіх, хто хоче проявити свій дизайнерський підхід в оздоблені ялинки, щоб вона була у нас справді дивовижною та найкращою прикрасою новорічних свят.

Тож давайте разом зробимо святкову ялинку прекрасною! Щоб прийти на свято та любуватися її красою та вишуканістю, а не обговорювати огріхи та висміювати недоліки.

Коментарі
13 Грудня 2015, 10:06
Найбільша проблема міста- новорічна ялинка! Це дійсно влада працює!
13 Грудня 2015, 11:06
Де тут хочаб слово про владу?
13 Грудня 2015, 13:15
А що ви особисто зробили для міста?.. Коментувати на сайті під вигаданим ім'ям - ото вся ваша участь?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024