Як жителі Рудні святкували День села

21 Серпня 2017, 08:42
6009

У Рудні відгомоніли чудове свято – День села.

З нагоди цього дійства, 20 серпня, в приміщенні БК відбулась весела вистава «Сільський ярмарок».

У холі будівлі гостей зустрічала виставка робіт  сільських умільців. Були представлені витвори Ігоря Гейне та Івана Шинкарука з різьблення по дереву,  Валентини Олексюк – вишивка хрестиком, Лариси Гринюк – вишивка бісером,  Тамари Бородій – соломоплетіння та роботи поважної жительки села Любові Черниш  з  в’язання гачком.



1

1

Милувала зір усіх присутніх й виставка дитячих робіт любительського  об’єднання «Любисток» та клубу за інтересами «Джерельце». Були представлені малюнки на склі, ліпка з тіста, соломоплетіння та чудові ляльки – мотанки.

Прекрасну композицію та фото-виставку з історії села підготувала завідувач бібліотекою Галина Забокрицька. А Марія Гейне знову здивувала глядачів своєю майстерністю з пошиття сценічних костюмів.

Дійство розпочалось з привітального слова сільської голови Світлани Якимлюк. Вона побажала своїм односельчанам міцного здоров’я, добра, достатку, миру, віри в світле майбутнє та вручила цінні подарунки.

1


1


Після цього ж присутні переглянули феєричну виставу та поринули в атмосферу справжнього українського ярмарку.

Своїми танцювальними та співучими талантами глядачів дивували учасники дитячо–вокального ансамблю «Світанок»: Анастасія та Софія Козачуки, Іванна та Роксолана Безельчуки, Анастасія та Мирослав Шинкаруки, Світлана та Ірина Михальчуки, Соломія Гринюк, Таїсія Кашуба і Анастасія Журба.

Акторськими здібностями  порадував гурток художнього слова у складі: Максима та Михайла Клімчуків, Дарини та Ірини Скрипчуків, Валентина Кіктєва, Вероніки Киричук і Ангеліни Носко.





Несподіванкою був і виступ вокального ансамблю «Журавка» у складі: Валентини та Володимира Олексюків, Галини Баліцької, Надії Белей, Галини Гойман, Любові Слаутич на чолі з Галиною Забокрицькою.

Захід закінчився веселим та патріотичним танцем «Ми українці» у виконанні наймолодших жителів села. А під музичну композицію «Рушники» всіх гостей частували запашним короваєм, пирогами, варениками та різними солодощами.

Фінальним акордом дійства була святкова дискотека.






1

1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024