У Рожищі діти розфарбовували патріотичне печиво

17 Серпня 2017, 21:25
3141

В РД «Просвіта» діти знову ж таки зібралися на об’єднання «Ренесанс» творчо попрацювати.

У четвер, 17 серпня, в другій половині дня в  Рожищенському  РД «Просвіта» було дуже  весело, гамірно та багатолюдно.  Воно й не дивно, адже заняття любительського об’єднання «Ренесанс» обіцяло стати дуже цікавим – цього разу його керівник  Марія Поліщук вирішила навчити діток розмальовувати печиво. І це мало бути не звичайне оздоблення, а патріотичне.

То ж озброївшись пензликами ренесансівці взялися до справи. Хоча, по правді сказати, діти умудрялися не лише наносити харчові фарби на печиво, а й злизувати їх з пензликів – виявляється смачно. І до кінця заняття кожен мав по два-три яскраві розписані  виготовлені власними руками.

1



1


1

Особливістю цього засідання було й те, що його відвідала юна громадянка Польщі Кароліна Цєхан, що зараз гостює в своєї рідні. За час перебування в Рожищі дівчинка вже відвідала Храм Різдва Пресвятої Богородиці, Костел Преображення Господнього, побувала в обласному центрі. «Буде, що в школі розказувати» – ділиться враженнями гостя.

Коли на столі не залишилося жодного не розфарбованого печива – діти побігли до свого коника виготовленого з соломи, який під час відзначення Дня Незалежності буде одним з об’єктів дуже колоритної фотозони.  Але чекати свята, щоб зробити фото виявилося задовго, тож юні  любителі народної творчості вирішили фотографуватися вже і зараз.

Щасливі та задоволені діти розбігалися по домівках, на ходу запевнюючи керівника: на День Незалежності  обов’язково продовжать вдосконалювати свою майстерність в розписуванні печива на майстер-класах, які проводитиме того дня Марія Поліщук. 




1

1

1


1


1

 

Коментарі
19 Серпня 2017, 20:53
МИ ЗАДОВОЛЕНІ ЩО НАШІ ДІТИ ЗАЙМАЮТЬСЯ В МАРІЙКИ ПОЛІЩУК. ЦІКАВО НАВІТЬ НАМ ДОРОСЛИМ.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024